20. května 2020 • 14:10

Ujfaluši vzpomíná na Zlatana: Na hřišti byl arogantní. Proč mu dělal potíže?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potkávali se v Itálii i později ve Španělsku. A nikdy to nebylo setkání, ze kterého by měl Tomáš Ujfaluši radost. Co českému obránci, který oblékal dres Fiorentiny či Atlétika Madrid, dělalo při soubojích se Zlatanem Ibrahimovicem největší potíže? „Byl to pro mě nejhůře bránitelný útočník,“ prozradil Ujfaluši o vyhlášeném kanonýrovi ve studiu O2 TV Sport před přenosem ze série Ligy mistrů Exclusive.



„Arogantní na hřišti byl,“ přikyvuje někdejší reprezentační stoper na dotaz, zda švédský útočník Zlatan Ibrahimovic byl na trávníku namyšlený. „Ale nevím, jak to měl v soukromí. Jsou hráči, kteří jsou při zápase arogantní a mimo jsou jiní,“ dodal.

Nicméně bývalého obránce, který prošel bundesligou, Serií A či La Ligou, štval elitní střelec jinými vlastnostmi. Těmi fotbalovými.

„Pro mě to byl jeden z nejhůře bránitelných útočníků, protože byl vysoký, vzhledem ke svojí postavě docela rychlý, obratný, měl silný výskok, uměl jeden na jednoho. Opravdu to s ním bylo složité," řekl Ujfaluši, který s Atlétikem Madrid ovládl například Evropskou ligu.

Dnes od 21.00 hodin nabídne stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal další díl Ligy mistrů Exclusive. Tentokrát se diváci mohou těšit na duel Inter Milán - FC Barcelona, Úvodní utkání semifinále UEFA Champions League ze sezony 2009/2010. Součástí doprovodného programu bude i studio moderátora Petra Svěceného, jako host dorazí Tomáš Ujfaluši.

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana, deník Sport, středa 20. května Titulní strana, deník Sport, středa 20. květnaFoto Sport

Obránce Tomáš Ujfaluši se potkával se Zlatanem Ibrahimovicem v Serii A a posléze i ve španělské La Lize
Obránce Tomáš Ujfaluši se potkával se Zlatanem Ibrahimovicem v Serii A a posléze i ve španělské La Lize

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud