10. února 2022 • 09:20

Souboj v hubnutí: Dietolog nemusí vědět vše, pobaví Baranek Tomajka

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V šestém díle pořadu Fotbal vs. Hokej: Souboj na proteinu se dozvíte, jak vypadaly u bývalých sportovců Miroslava Baranka a Jana Tomajka poslední týdny dietního režimu. Oba se shodují, že se cítí příjemně a jejich těla si na střídmější stravu zvykla. Hokejista Tomajko ale přiznává, že je to i díky kusu masa, které si k dietním balíčkům denně přidává. Jak si vede fotbalista Baranek a co říká na pokroky dietolog? Podívejte se na VIDEO.



Bývalí sportovci Miroslav Baranek a Jan Tomajko mají za sebou již několik týdnů proteinové diety Victor by Victus, během které jim radí obezitolog Martin Cvrkal. Ten jim povolil za poctivé dodržování dietního režimu kus masa se zeleninou. Nepočítal ale s tím, že si tento luxus Tomajko dopřeje každý den.

Trenér olomouckých hokejistů však přiznává, že se cítí lépe, což mohlo jídlo navíc zapříčinit. I tak jdou kila dolů! Takže skvělá práce.

Baranek i přes občasný pocit hladu v odpoledních hodinách, šanci přidat si denně další jídlo nevyužil a přiznal, že se při i po cvičení také cítí dobře. Úbytek kil pozoruje na těle, manželka pak na jeho obličeji. Produkce pořadu pak hubnutí u Baranka poznala tak, že jí zasílá více fotek a záběrů bez trička.

A co když náhodou dojde k porušení dietního režimu? „Honzi, tak samozřejmě pan Cvrkal nemusí vědět všechno,“ rozesměje Baranek Tomajka během vzájemného videohovoru.

Už příští týden zjistíme, komu se podařilo shodit více a kdo bude poražený. Vyhraje výzvu fotbalista nebo hokejista? Závěr souboje sledujte na mall.tv i na iSport.cz.

Podívejte se na předchozí díly Fotbal vs. hokej: Souboj na proteinu

Souboj v hubnutí: Tomajko to přehnal se zeleninou, relax u Baranka
Video se připravuje ...

Souboj v hubnutí: Barankovi chybí cukry, Tomajko hlásí první shozená kila
Video se připravuje ...

Tomajko vs. Baranek v dietě: hlad i boj s peřinou. Čím se můžou „dožrat“?
Video se připravuje ...

Souboj v hubnutí: První dril i chipsy, Tomajkovi vadí břicho přes kalhoty
Video se připravuje ...

Tomajko vs. Baranek, souboj v hubnutí. Po vážení se chystají na dietu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud