12. září 2011 • 18:37

Sizov, který jediný přežil pád, je z nejhoršího venku. Bude vypovídat

Autor: bali
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Technik Alexandr Sizov je jediným přímým svědkem pádu letadla a také jediným, kdo katastofu v Jaroslavle přežil. Z nejhoršího už je venku. Prodělal operaci tříštivé zlomeniny pánve a byl převezen z jednotky intenzivní péče na lůžkové oddělení Sklifosovského kliniky.



Zraněný technik je mimo ohrožení života. Výslech se podle vyšetřovatelů uskuteční ve chvíli, kdy to lékaři povolí.

Stav útočníka Galimova, který v pondělí podlehl hlubokým popáleninám na 90 procentech povrchu těla, byl zřejmě od samého počátku beznadějný. Rozsah popálenin se neslučoval se životem. Šestadvacetiletý hokejista byl přitom bezprostředně po havárii při vědomí, podle některých médií se samostatně pohyboval a komunikoval se záchranáři.

Všechna těla mrtvých hokejistů už byly identifikována a předána pozůstalým až na tři případy. Jde o velitele letounu Andrej Soloncev, německého hokejistu Roberta Dietricha a Rusa Pavla Trachanova. Jejich pozůstatky byly převezeny do Moskvy, kde je experti teprve analyzují.

Poslední rozloučení s hokejisty se už uskutečnilo v městech Jaroslavli, Rybinsku, Moskvě, Omsku, Čeljabinsku, Togliatti, Magnitogorsku a Zelenogradu a ve státech Ukrajina, Bělorusko, Švédsko, Slovensko, Lotyšsko a Kanada. V Česku proběhlo poslední rozloučen v neděli na pražském Staroměstském náměstí.

Agentury konečně zveřejnili fotografii stroje před katastrofou
Agentury konečně zveřejnili fotografii stroje před katastrofou

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud