10. října 2013 • 13:24

Zažije KHL návrat roku? CSKA zkusí na ledě probrat manažer Fjodorov

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kolísavé výsledky, zraněními soužená sestava, slabá produktivita. To jsou hlavní důvody, které možná přivábí Sergeje Fjodorova zpátky na led. Současný generální manažer CSKA by měl podle ruských médií hrát páteční zápas s Magnitogorskem.



Slavný armádní klub klesl po domácí prohře s Čeljabinskem mimo playoffové pozice, v Západní konferenci je devátý. Navíc nestřílí góly, za poslední tři utkání jich má na svém kontě šest, a bojuje s rozsáhlou marodkou, mimo hru je třetina kádru.

Manažer týmu a legendární útočník Sergej Fjodorov se proto rozhodl jednat. Na čtvrtečním tréninku navlékl po roční pauze výstroj a vytvořil veteránskou lajnu s Alexejem Morozovem a Viktorem Kozlovem.

"Není sice úplně pravděpodobné, že bych hrál už proti Magnitogorsku, ale zítra se definitivně rozhodneme," mlžil pro server championat.ru třiačtyřicetiletý Fjodorov. "Pokud se ale vrátím, tak nemá smysl, aby to bylo jen na jeden zápas. Chci hrát a nemít zdravotní problémy," navnadil fanoušky autor 483 gólů a 696 asistencí v NHL a trojnásobný vítěz Stanley Cupu.

Podle ruských novinářů je start Fjodorova v páteční řeži jistý. Bývalého útočníka Detroitu nebo Columbusu láká střet s "železným" koučem Mettalurgu Mikem Keenanem, proti kterému svedl za mořem nejednu bitvu, i fakt, že v dresu Magnitky před rokem odehrál svůj poslední soutěžní zápas.

Zda KHL zažije podobný návrat, jaký v roce 2009 předvedl také v dresu CSKA prezident klubu Vjačeslav Fetisov, se rozhodne v pátek.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud