26. února 2016 • 17:38

Salák vychytal hokejistům Novosibirsku třetí výhru v play off

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Alexander Salák vychytal v třetím osmifinálovém duelu Kontinentální hokejové ligy třetí vítězství Novosibirsku, jenž je v sérii s Vladivostokem jednu výhru od postupu. Sibir dnes na ledě Admiralu i díky 21 zákrokům českého gólmana vyhrál 3:1 a na zápasy vede 3:0.



Saláka v utkání překonal pouze v 15. minutě v přesilové hře Konstantin Makarov, český reprezentační brankář si v sérii drží průměr rovné jedné inkasované branky na utkání.

Pouze krátké trvání měl návrat Jakuba Kováře do branky Jekatěrinburgu. Další z českých reprezentačních gólmanů vychytal v prvním duelu vítězství v Magnitogorsku, v druhém zůstal jen na střídačce a dnes opět nastoupil od začátku.

Z branky ho však hráči hostujícího Metallurgu vyhnali třemi trefami během úvodních patnácti minut a o moc lépe se nevedlo jeho nástupci Igoru Ustinskému, jenž inkasoval ještě dvakrát. Šestý gól přidal favorizovaný Magnitogorsk do prázdné branky a ujal se vedení v sérii 2:1 na zápasy. Asistenci hned u prvního vítězného gólu si připsal Tomáš Filippi.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud