25. prosince 2016 • 18:38

Filippi a Polák mají formu! V KHL znovu skórovali, Furch vychytal výhru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vojtěch Polák rozhodl v Kontinentální hokejové lize o vítězství Čerepovce v Togliatti. Hosté vyhráli první třetinu 3:0, pak dostal tři góly i jejich brankář Jakub Kovář, ale v 51. minutě završil Polák skóre na 4:3 pro Severstal tečí střely Denise Ježova od modré čáry. Jednatřicetiletý český útočník se trefil posedmé v sezoně, prosadil se i v předchozím utkání proti Podolsku.



Rovněž Tomáš Filippi z Magnitogorsku skóroval v KHL v druhém zápase za sebou. Reprezentační útočník v pátek zaznamenal vítězný gól na ledě Slovanu Bratislava, tentokrát ale jeho přesilovková dorážka jen zmírnila prohru lídra Východní konference v Astaně. Metallurg tam podlehl 3:5.

Králem první třetiny byl domácí Nigel Dawes, který dal tři ze čtyř gólů Barysu. Hosté pak sice snížili až na 3:4, ale na body nedosáhli. Filippi se v sezoně trefil pošesté, z toho počtvrté v prosinci.

Po páteční nečekané domácí prohře s Dinamem Minsk opět zabral Omsk. Vedoucí celek Černyševovy divize zvítězil nad Čeljabinskem 3:1, brankář Dominik Furch k tomu Avangardu pomohl 34 zákroky.

Výsledky Kontinentální hokejové ligy:

Barys Astana - Magnitogorsk 5:3 (za hosty Filippi 1+0),

Omsk - Čeljabinsk 3:1,

Lada Togliatti - Čerepovec 3:4 (za hosty V. Polák 1+0),

Nižněkamsk - Petrohrad 0:4.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud