7. listopadu 2017 • 14:34

Konec Smoleňáka ve Slovanu? Klub ho umístil na listinu volných hráčů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Slovanu Bratislava zařadilo útočníka Radka Smoleňáka na listinu volných hráčů a nabídlo jej ostatním klubům v KHL k dispozici. Třicetiletý útočník, který chyběl v posledních sedmi zápasech slovenského klubu, je přitom stále aktuálně nejproduktivnějším hráčem týmu.



Smoleňák ve Slovanu působí druhou sezonu a v té aktuální nasbíral ve 24 zápasech 19 kanadských bodů za pět branek a 14 asistencí. Rozhodnutí klubu kladenského odchovance překvapilo. "Udělejte si obraz sami. Já mám svůj názor na věc, ale připadá mi to úsměvné. Tohle jsem ještě nezažil," uvedl Smoleňák pro sport.cz.

Účastník mistrovství světa v roce 2015 se v sestavě Slovanu objevil naposledy 18. října. S týmem neodcestoval na poslední sérii zápasů na kluziště soupeřů, která skončí dnes v Novosibirsku.

Podobná situace jako Smoleňáka potkala v minulých týdnech i Jana Buchteleho , jehož Slovan také nabídl k dispozici dalším klubům. Poté co si jej během 48 hodin nikdo nevzal, českého útočníka klub zařadil zpět do týmu a Buchtele ve Slovanu dál pokračuje.

Radek Smoleňák v dresu Slovanu Bratislava
Radek Smoleňák v dresu Slovanu Bratislava

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud