5. února 2021 • 20:30

Radil dal gól, Sedlák rozhodl nájezdy. Bodovali Hyka, Mašín a Nestrašil

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lukáš Sedlák rozhodl v Kontinentální lize v rozstřelu o vítězství hokejistů Čeljabinsku nad Chabarovskem 3:2 po samostatných nájezdech. Český útočník v závěrečné sérii dokonal obrat, Traktor totiž po první třetině prohrával o dvě branky, přičemž u té první asistoval Dominik Mašín. Devatenáctý gól v sezoně dal Lukáš Radil, ale Spartak prohrál s Čerepovcem 2:5. Asistenci si připsali rovněž Tomáš Hyka a Andrej Nestrašil.



Také v nájezdech hosté skórovali jako první a ve druhé sérii na to nedokázal odpovědět nejproduktivnější hráč Traktoru v sezoně Hyka. Ve třetím kole ale nejlepší týmový střelec Vitalij Kravcov vyrovnal a Sedlák v páté sérii rozhodl. Z pozice náhradníků sledovali zápas čeští brankáři Roman Will a Marek Langhamer.

Lukáš Radil si devatenáctým gólem v sezoně upevnil pozici druhého nejlepšího českého střelce v soutěži, ale Spartak Moskva prohrál na ledě Čerepovce 2:5. V domácím dresu přispěl k výhře asistencí Jindřich Abdul. Lídr mezi kanonýry celé soutěže Dmitrij Jaškin se tentokrát neprosadil a Dynamo Moskva po pěti předchozích výhrách prohrálo na ledě Nižního Novgorodu 2:3 po nájezdech.

Při výhře Magnitogorsku 3:0 nad nejlepším týmem ligy Kazaní připravil vítězný gól Andrej Nestrašil. Český útočník vyhrál v úvodu poslední třetiny buly a bek Michail Pašnin skrytou střelou od modré čáry zlomil bezbrankový stav. Metallurg vyhrál už podeváté za sebou a ve Východní konferenci se bodově dotáhl na druhý Omsk, za Kazaní oba pronásledovatelé zaostávají o 11 bodů.

Ve Východní konferenci je po dnešku obsazeno všech osm míst pro play off. Jekatěrinburg si postup zajistil po výhře 4:3 nad Nižněkamskem a Barys Nur-Sultan se v přímém souboji vzdálil z dosahu nejbližšího konkurenta Novosibirsku po výhře 3:2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud