3. února 2012 • 11:05

VIDEO: Plekanec a Eliáš se opřeli do zámořských tvrďáků

Autor: mto, fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Góly, přihrávky, vůdcovské schopnosti. To se běžně čeká od Patrika Eliáše a Tomáše Plekance. A nutno říct, že tyto příkazy většinou zodpovědně plní. Ve čtvrtečním zápase Montrealu na ledě New Jersey oba přidali i porci tvrdosti.



Při přesilové hře domácích Devils si Tomáš Plekanec nebral servítky a a zezadu poslal pěkně ostře na mantinel Davida Clarksona. Píšťalka rozhodčího zůstala bez hnutí.

A trochu překvapivě nevzal vážně zákrok na hranici pravidel ani Clarkson. Vždyť tenhle hráč už zvládl za sezonu i 20 rvaček.

Eliáš jakoby se chtěl kamarádovi vyrovnat a na konci první třetiny poslal obličejem přímo na hranu střídačky montrealského Mikea Blundena.

Tady už rozhodčí nemohli zůstat nečinní a čeký útočník si šel odsedět dvouminutový trest za vražení na hrazení. I Blunden je mimochodem hráč, kterému rukavice padají na led relativně často.

Po těchto ostrých zákrocích se hrál také hokej. Plekanec i Eliáš si oba připsali po jedné přihrávce a pak znovu dostaly přednost svaly.

Zlobivé dítě Montrealu P.K. Subban tvrdě, ale čistě sestřelil vycházející hvězdu domácích Adama Larssona a ten už se do zápasu nevrátil.

Roli mstitele na sebe vzal Eliáš a o pár minut později ukázkovým hitem Subbana nalepil na mantinel za bránou.

Vítězství v zápase nakonec urvali Devils v poměru 5:3, oba čeští útočníci ale můžou mít pocit z kvalitně odvedené práce.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud