17. února 2012 • 18:05

Girouxovi to jde i bez Jágra. Proti Buffalu si připsal pět asistencí

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Jaromír Jágr nenastoupil v nočním zápase v dresu Philadelphie proti Buffalu. Místo něho se do první formace Flyers k Girouxovi a Hartnellovi podíval jeho mladší krajan Jakub Voráček. A mladému kanadskému centrovi to pořádně prospělo. V zápase si připsal pět gólových přihrávek a sám přiznal: "Snad všechno k čemu jsem se nachomýtnul, skončilo v brance."



Vzrůstem malý, ale velice šikovný hráč s osmadvacítkou na zádech se díky povedenému pětibodovému večeru dotáhl na dva kanadské body za lídra produktivity NHL Jevgenije Malkina.

První dvě asistence zápasu posbíral Giroux při přesilovkách. To nabíjel hráči černé pleti Waynovi Simmondsovi. Ten do zápasu nastoupil i přesto, že byl při rozbruslení trefen kotoučem do obličeje.

O další se postaral při běžném počtu hráčů na ledě. Zajímavé na tom je, že pouze jedna branková přihrávka byla finální. Ostatní čtyři byly druhé asistence, čímž potvrdil svá slova. Byl prostě u všeho důležitého. Po jeho akcích postupně vsítili Gustafsson, Voráček i Hartnell.

Girouxa těšil celkově přístup hráčů k utkání. "Potřebujeme, abychom hráli častěji týmově, stejně jako dnes," nechal se slyšet čtyřiadvacetiletý Kanaďan.

VIDEO: Všech pět brankových přihrávek Clauda Girouxa proti Buffalu

Philadelphia - Buffalo 7:2 (0:2, 4:0, 3:0)
Branky: 21. Talbot (Coburn, Carle), 24. Simmonds (Giroux, Hartnell), 27. Simmonds (Hartnell, Giroux), 34. Gustafsson (Voráček, Giroux), 44. Talbot (Wellwood, Couturier), 45. Voráček (Hartnell, Giroux), 50. Hartnell (Read, Giroux) - 6. Pominville (Myers, Roy), 10. Vanek (Ennis, Gerbe). Střely na branku: 35:29. Vyloučení: 8:5, Sestito - Kassian 5 minut. Využití: 2:0. Diváci: 19.725.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud