29. května 2014 • 12:15

Plekanecing je hit. Fanoušci se vysmívají české hvězdě kvůli filmování

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci v zámoří, tedy hlavně ti New Yorku Rangers, mají novou zábavu. Na Twitter posílají svoje fotky se zakloněnou hlavou a parodují tak Tomáše Plekance, kterému vyčítají jeho simulování v posledních dvou zápasech finálové série Východní konference NHL.



Dostala mě kolínská, kartáček na zuby nebo soška Wayna Gretzkyho… Podobnými vzkazy se teď hemží sociální síť Twitter. Všechny jsou doplněné fotkou dotyčného (nebo třeba psa), který strnul se zakloněnou hlavou a bolestivou grimasou. Prostě "Plekanecing".

Takové gesto totiž předvedl v posledních zápasech Montrealu s Rangers i Tomáš Plekanec, ačkoliv ho hokejka soupeře do obličeje zjevně nezasáhla. Jednou mu to prošlo a vyloudil na rozhodčích trest pro Rangers, v pátém duelu už byl ale potrestán za simulování.

VIDEO | Podívejte se, co fanoušci Plekancovi vyčítají

 

A dá se předpokládat, že nemilost fanoušků, kteří se mu teď vysmívají na Twitteru, česká hvězda Canadiens pořádně pocítí i v noci na pátek, kdy bude Montreal v New Yorku odvracet druhý mečbol Rangers, kteří v sérii vedou 3:2.

Zápas můžete sledovat od 2.00 ONLINE zde »

A tady si projděte výběr těch nejlepších tweetů:

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud