18. června 2015 • 11:11

Vtípky i vážné grimasy. Tampa je doma, v hale se vítala s fanoušky

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nevrátili se jako vítězové, přesto doma sklidili velkou pochvalu a uznání. Hokejisté Tampy se po finálové porážce s Chicagem setkali ve vlastní hale s fanoušky a také si na ledě užili focení s Prince of Wales Trophy, tedy cenou pro vítěze Východní konference. Nálada už byla uvolněná, přesto na mnoha tvářích stále byl k vidění zklamaný výraz.



Fotografie s trofejí přímo na ledě mluví za vše. Zatímco horní řada plná mladíků a hráčů, kteří se tolik ve hře neobjevili, jako Vladislav Namestnikov, Mike Angelidis, Luke Witkowski či Mark Barberio už vymýšlela hlouposti a na tváři měla úsměv, ta spodní, se zkušeným základem, se tvářila podstatně vážněji.

Kapitán Steven Stamkos nasadil zkroušený výraz, ale bylo vidět, že se culí. Na tvářích Ondřeje Paláta, Briana Boylea či Alexe Killorna zase poznat únava a zklamání z výsledku a takový Victor Hedman by byl asi nejraději, kdyby se focení účastnit vůbec nemusel...

"Je to nepříjemné vracet se bez Stanley Cupu. Ale bylo krásné vidět, kolik fanoušků se na nás i tak přišlo podívat," těšilo kapitána , který ve finále ani jednou neskóroval.

Podobně mluvil i klíčový obránce a jeden z nejlepších hráčů finále Victor Hedman, ani on nezapomněl příznivcům Lightning poděkovat. "Vážíme si celoroční podpory, příští rok se vrátíme ještě lepší," řekl Švéd pro NHL.com.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud