28. června 2015 • 08:41

Tyson jako nový kondičák? Mám silnější ruku než on, směje se Jágr

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letošní Zlata hokejka připadla Jakubu Voráčkovi. Jaromír Jágr mocně finišoval, více než posun z jedenácté pozice po první části ankety na konečnou druhou příčku ale nestihl. "V příštím roce bych zase rád na metu nejvyšší. A proto jsem se rozhodl vyměnit kondičního trenéra," glosoval s humorem sobě vlastním na facebookovém profilu Hokejová rodina Jágr.



Třiačtyřicetiletého veterána za posledních deset let dokázal z českého hokejového trůnu sesadit jen Patrik Eliáš, Tomáš Vokoun a David Krejčí. A letos Jakub Voráček, který ve Philadelphii zažil snový ročník, v 82 zápasech pobral 81 bodů (22+59), a až do konce základní části atakoval prvenství v kanadském bodování soutěže.

A Voráčkova fazona, 25letý útočník byl i na domácím šampionátu nejproduktivnějším českým hráčem, možná Jágra dožene ke změně v realizačním týmu. "Dnes jsem se na spolupráci domluvil s Mike Tysonem, který v roce 2015-2016 nahradí legendárního odborníka Šánu," napsal s nadsázkou na svůj facebookový profil Jágr a přidal fotku s bývalým slavným boxerem.

"Po dvoutýdenním tréninku už mám ale silnější ruku než Mike," pokračoval útočník Floridy ve svém humorném sdělení.

Tyson je žijící boxová legenda. Ve 20 letech se stal nejmladším šampionem těžké váhy, byl najednou držitelem titulů organizací WBA, WBC i IBF. Z 58 zápasů v profiringu vyhrál padesát, z toho 44 K.O. "Jsem moc rád za tuhle fotku, Tyson byl v ringu nevídaný borec," pochválil šampiona Jágr, o kterém platí to samé.

V ringu ohraničeném mantinely je nevídaný borec.

Jágrův komentář k fotce s Tysonem naleznete ZDE.

Jaromír Jágr si třese rukou s bývalým boxerským šampionem Mikem TysonemFoto facebook.com

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud