3. května 2019 • 15:00

To je fanoušek! Zápas Dallasu sledoval v dešti, klub mu věnoval lístky

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když svůj tým miluješ, není co řešit. Tímhle heslem se řídí fanoušek Dave z texaského města Fort Worth, který zbožňuje hokejisty Dallasu. Když jeho milovaní Stars bojovali ve středu ve vyprodaném AmericanAirlines Center o vyrovnání série 2. kola proti St. Louis Blues, on jako jediný seděl venku v dešti a sledoval s deštníkem utkání na velkoplošné obrazovce. Viděl výhru 4:1 a díky pohotovému fotografovi si vysloužil teplé místečko v hale pro nedělní šestou bitvu.



Venku lilo jako z konve, dokonce prý lítaly blesky, ale to ho neodradilo. Když už Dave před halou v Dallasu byl, tak si přece zápas vychutná. Jeho počin proslavil na Twitteru meteorolog Jesse Hawila, který fotografii s fanouškem nasdílel na sociální sítě a už to jelo.

Obratem snímek totiž převzala stanice TSN a brzy ho viděl celý hokejový svět. Ale kdo je ten prochladlý odvážlivec? Vedení týmu Stars se rozhodlo, že ho musí najít a vyhlásilo sociální pátrání.

„Jestli víte, o koho jde, dejte nám vědět. Chceme ho odměnit vstupenkami na utkání číslo 6,“ stálo na klubovém Facebooku i Twitteru.

Vše bylo brzy hotovo. odvážlivec se našel a nedělní utkání, které klidně může rozhodnout o postupu Stars do finále Západní konference (nebo také přesně naopak, stav série je před páteční pátou bitvou 2:2), bude sledovat přímo z hlediště haly.

„Nemůžu tomu uvěřit,“ vzkázal oddaný chlapík. Pěkný americký happy-end, že?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud