2. září 2020 • 06:57

Voráček s Flyers odvrátili konec. Debutant Canucks pustil jedinou střelu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Philadelphie s Jakubem Voráčkem v sestavě porazili ve 2. kole play off NHL New York Islanders 4:3 v prodloužení a snížili stav série na 2:3. První hrozbu vyřazení odvrátil i Vancouver, který zdolal Vegas 2:1 a prohrává už také jen 2:3 na zápasy.



Philadelphia inkasovala v úvodu prostřední třetiny v oslabení první gól zápasu, ale v rozmezí 36. až 45. minuty otočila na 3:1. K obratu přispěl Claude Giroux svou první trefou od restartu NHL. Islanders si trefami v 56. a 58. minutě vynutili prodloužení, které v čase 72:20 ukončil povedenou tečí Scott Laughton. Voráček, který byl v 1. kole play off proti Montrealu nejproduktivnějším hráčem týmu, ještě v sérii s Islanders nebodoval.

Vegas otevřel skóre ve 36. minutě po nádherné individuální akci. Shea Weber se na cestě od modré čáry zbavil tří protihráčů a střelou pod břevno překonal Thatchera Demka, kterých nastoupil poprvé v letošním play off od začátku zápasu. Už za 24 sekund ale vyrovnal Brock Boeser a zápas rozhodl v čase 43:19 šikovnou tečí Elias Pettersson.

Góly

Domácí: 35:45. Giroux, 38:18. J. van Riemsdyk, 44:32. Niskanen, 72:20. Laughton

Hosté: 21:20. Jo. Bailey, 55:46. B. Nelson, 57:19. Brassard

Sestavy

Domácí: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Sanheim, P. Myers, Hägg, Braun – Giroux (C), Couturier (A), Voráček – Farabee, K. Hayes (A), Pitlick – J. van Riemsdyk, Laughton, Konecny – D. Grant, N. Thompson, Aube-Kubel.

Hosté: Varlamov (Greiss) – Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield, Leddy, A. Greene – Lee (C), Barzal, Eberle – Beauvillier, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Brassard, Pageau, Komarov – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).

Rozhodčí

Lee, Charron – Barton, Berg

Stadion

Scotiabank Arena, Toronto

Góly

Domácí: 35:12. Theodore

Hosté: 35:36. Boeser, 43:19. E. Pettersson

Sestavy

Domácí: Lehner (M.-A. Fleury) – Theodore, Martinez, Schmidt (A), McNabb, Whitecloud, Holden – Mark Stone (A), W. Karlsson, Pacioretty – R. Smith (A), Stastny, Marchessault – Tuch, N. Roy, Cousins – Reaves, Stephenson, W. Carrier.

Hosté: Demko (Domingue) – Stecher, Edler (A), Ch. Tanev (A), Q. Hughes, T. Myers, Fantenberg – Boeser, Horvat (C), J. T. Miller – Toffoli, E. Pettersson, Pearson – B. Sutter, Gaudette, Roussel – Virtanen, Beagle, Motte.

Rozhodčí

Sutherland, Kozari – Racicot, Murray

Stadion

Rogers Place, Edmonton, AB

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud