7. prosince 2021 • 08:55

Symbol bídy Philadelphie? Policejní pes na hřišti pokálel klubové logo

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Můžete si klidně říkat, jak je náhoda neuvěřitelně nevyzpytatelná. Fanoušky hokejistů Philadelphie už však nepřesvědčíte. Flyers drtí bídný vstup do nynější sezony NHL, který v pondělí odskákal trenér Alain Vigneault i s asistentem Michelem Therrienem. Na pozici hlavního kouče byl dočasně dosazen Mike Yeo, ale ani jeho příchod týmu na úvod moc nepomohl. S Coloradem padl v přestřelce 5:7. Před zápasem v domácí hale navíc došlo k až symbolickému incidentu – na klubové logo na hřišti se vydělal pes!  



K „psí nehodě“ na ledě Wells Fargo Center došlo jen několik hodin poté, co vedení Philadelphie vyhodilo po necelých třech sezonách z trenérské lavičky Alaina Vigneaulta. Před duelem s Avalanche se na hřišti Flyers objevili tamní členové policejního sboru i se čtyřnohými strážci zákona, kterým klub chtěl vzdát hold a vyfotit se s nimi. Policisté naopak měli v plánu podpořit svůj tým v nelehké době, kdy prohrál tehdy ještě osm zápasů v řadě.

Jak už je nyní jasné, s podporou Flyers se jim to úplně nepovedlo. Když strážníci přecházeli přes hrací plochu, na ledě byl zrovna přítomen útočník Colorada J. T. Compher, který přijel pozdravit policisty. Právě ve chvíli, kdy opora Avalanche hladila psa, jeden z jeho čtyřnohých kolegů se zastavil a přesně uprostřed hřiště nakálel na hrací logo Philadelphie.

Nešťastný moment neunikl novinářům, kteří při sledování tréninku celé „veledílo“ natočili. Nyní se pes kálející na symbol Flyers šíří sociálními sítěmi, kde se stává terčem vtipů obzvláště v táboře rivala z Pittsburghu. „Ten pes prostě věděl, že budou zase hrát na h***o,“ napsal jeden z fanoušků na Twitteru. Se sarkastickým úsměvem incident vnímají i příznivci Philadelphie, kteří v doslova podělaném logu vidí odraz nynější bídné sezony.

Ke zvratu černé série nepomohly proti Avs ani dva góly kapitána Clauda Girouxe. Tým pod vedením dočasného trenéra Mikea Yea schytal devátou porážku v řadě. S bilancí osmi výher a patnácti porážek jsou „Letci“ momentálně na předposledním místě tabulky Metropolitní divize.

Philadelphia Flyers Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud