Pavel Ryšavý
Premium
9. října 2023 • 19:25

Pastrňák bez es. Expert z USA o zlomu ve hře TOP Čecha. Co čeká Ručinský?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česko má hvězdu NHL, užívejte si další rok! Jen Davida Pastrňáka čeká nejtěžší ročník od doby, kdy se v lize usadil. Dva jeho oblíbení centři v Bostonu skončili a čeká se, jestli se ideální parťák stane z Pavla Zachy. Deník Sport  a web iSport.cz proto oslovil Kevina Duponta, významného novináře z Boston Globe, a bývalého útočníka Martina Ručinského. Téma? Co bude s Pastou dál? „Boston není v přestavbě,“ říká Dupont. „Není zbytí, musí si zvykat,“ tvrdí Ručinský.



Klíčové je si uvědomit, kde se momentálně David Pastrňák nachází. Minulé sezoně Bostonu se přezdívalo „last dance“, poslední šance si sáhnout se starou partou na Stanley Cup. Ještě jednou pro něj dojít s Patricem Bergeronem a Davidem Krejčím. Tým vyhrál základní část, ale pak vyletěl v prvním kole, když s ním vyběhla Florida.

Bergeron s Krejčím skončili, celkem je pryč sedm útočníků. Zůstaly dvě útočné hvězdy Brad Machrand a David Pastrňák, dvě famózní křídla. Hvězdní centři se ale vypařili. „Vím, že se často mluví a píše o přestavbě. Ale já je v tomhle režimu nevidím,“ trochu překvapuje pohled Kevina Duponta, velké novinářské osobnosti serveru Boston Globe.

Deník Sport a web iSport.cz ho oslovil, aby trochu přiblížil aktuální dění kolem Bruins a Davida Pastrňáka. Ochotně souhlasil a nabídl své postřehy.

Takže síla Bostonu? „Řekněme to takhle, oni opravdu nejsou v módu, že´táhneme všechno dolů a překopeme tým´.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud