30. ledna 2024 • 06:30

Velký obrat Senators. Smazali třígólovou ztrátu, Kubalík zpátky v sestavě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Ottawy proti Nashvillu otočili nepříznivý stav 0:3 a zvítězili 4:3 v prodloužení. Rozhodující branku dal v 64. minutě Claude Giroux. Do sestavy Senators se po zranění vrátil český útočník Dominik Kubalík, za necelých sedm minut ale nebodoval.



Ottawě vůbec nevyšel vstup do zápasu. Už po dvou minutách Senators nevyužili nabídnutou přesilovku a v čase 08:26 poprvé inkasovali. Na branku Michaela McCarrona v 17. minutě navázal Phillip Tomasino a přesně minutu před koncem prvního dějství uzavřel hororovou dvacetiminutovku Senators skórující Jakov Trenin.

Ve druhé třetině Madse Sogaarda v brance Ottawy nahradil Joonas Korpisalo a Senators změna gólmana nakopla. Po necelých šesti minutách hry vstřelil kontaktní branku Drake Batherson a ještě před polovinou zápasu snížil na rozdíl jediného gólu Tim Stützle. Vyrovnání obstaral ve 38. minutě Brady Tkachuk.

Ve třetí části branka nepadla. V následujícím prodloužení pak Senators dokonali obrat. V 64. minutě Predators selhali v úniku dva na nikoho a z protiútoku byli potrestáni. Stützle nabil Girouxovi a ten z úhlu prostřelil Juuseho Sarose.

Góly

Domácí: 25:21. Batherson, 29:20. Stützle, 37:10. B. Tkachuk, 63:36. Giroux

Hosté: 08:26. McCarron, 16:30. Tomasino, 19:00. Trenin

Sestavy

Domácí: Sögaard (21. Korpisalo) – Chychrun, Chabot (A), Zub, Sanderson, Bernard-Docker, Brännström – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Batherson, Norris, M. Joseph – Tarasenko, Pinto, Kubalík – Kelly, Chartier, Greig.

Hosté: Saros (Lankinen) – Fabbro, Josi (C), L. Schenn, McDonagh (A), A. Carrier, Lauzon – Nyquist, O'Reilly (A), F. Forsberg – Evangelista, Glass, Novak – Gurjanov, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Co. Smith.

Rozhodčí

Hebert, Lambert – Smith, Murray

Stadion

Canadian Tire Centre, Ottawa

Návštěva

16 284 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud