Květoslav Šimek
Premium
3. ledna 2024 • 10:25

Stránský o nadávkách Radila: Cikáne? Žádná novinka, zasmáli jsme se

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Radost z vítězství v prestižním Spenglerově poháru mu nesebraly ani nadávky pardubického Lukáše Radila. „Cikáne ostravskej!“ slyšel Matěj Stránský při pošťuchování u branky. „Srandovní hláška, na trestné jsme se tomu zasmáli,“ vrací se útočník švýcarského Davosu k incidentu v rozhovoru pro deník Sport a web iSport.cz. „V zápalu boje vždycky něco padne, po zápase jsme si normálně podali ruce.“



Finále 95. ročníku Spenglerova poháru mezi Davosem a Pardubicemi (5:3) bylo pořádně emotivní. Do hlavních rolí se dostali i reprezentační parťáci Matěj Stránský a Lukáš Radil. Díky ruchovým mikrofonům rozhodčích, kteří se je od sebe snažili odtrhnout, bylo dobře slyšet, co si vzájemně řekli.

„Co děláš, p..o!?“ hučel v tahanici Stránský do Radila, který okamžitě reagoval: „Cikáne ostravskej.“ Stránský z toho dodatečně vědu nedělá. „Ve Švýcarsku mi nikdo nic podobného neřekne, Čechů tady není tolik. Takže super zase slyšet nějakou českou nadávku,“ říká s úsměvem.

Co jste si s Radilem udělali? Jak ke rvačce vlastně došlo?
„Byla pošťuchovačka před brankou, Ráďa přijel zezadu. Já proti němu nic nemám, ale dostali jsme dva góly a cítil jsem, že tým potřebuje trošku impuls.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2