29. května 2021 • 15:05

Nominace na MS v hokeji ONLINE: Posila pro Rusko, dorazí Bobrovskij

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovství světa v hokeji už začalo! Turnaj v lotyšské Rize odstartoval v pátek. Kvůli nejrůznějším opatřením ohledně pandemie koronaviru se nominace jednotlivých týmů nerodily lehce. Filip Pešán může počítat se šesti posilami z NHL. Jak se vyvíjí soupisky i dalších týmů? Novinky a změny v nominacích sledujte ONLINE na iSport.cz.



Nominace na MS ONLINE>>>
Program MS v hokeji 2021 >>

ONLINE PŘENOS - Nominace na MS v hokeji
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bělorusko Bělorusko Česko Česko Finsko Finsko Kanada Kanada Kazachstán Kazachstán Lotyšsko Lotyšsko Německo Německo Norsko Norsko Rusko Rusko Slovensko Slovensko Švédsko Švédsko Švýcarsko Švýcarsko USA USA Velká Británie Velká Británie
Obnovit
Zprávy ze dne 14. 5. 2021
22:36
14. 5. 2021
Kanada

Svou nominaci představila Kanada. Jsou v ní dva vicemistři světa z minulého MS v roce 2019 - obránce Troy Stecher z Detroitu a útočník Adam Henrique z Anaheimu. Atmosféru mistrovství poznali už jen další dva hráči. Gólman Darcy Kuemper z Arizony si zachytal v roce 2018 v Dánsku, kde byl jako trojka i Michael DiPietro z farmy Vancouveru, ale do branky se nedostal.

Brankáři: Adin Hill, Darcy Kuemper (oba Arizona/NHL), Michael DiPietro (Utica/AHL)

Obránci: Kevin Bahl (New Jersey), Nicolas Beaudin (Chicago/NHL), Mario Ferraro (San Jose/NHL), Colin Miller (Buffalo/NHL), Owen Power (University of Michigan/NCAA), Braden Schneider (Brandon/WHL), Troy Stecher (Detroit/NHL), Sean Walker (Los Angeles/NHL)

Útočníci: Jaret Anderson-Dolan, Gabriel Vilardi (oba Los Angeles/NHL), Connor Brown, Nick Paul (oba Ottawa/NHL), Maxime Comtois, Adam Henrique (oba Anaheim/NHL), Dillon Dubé, Andrew Mangiapane (oba Calgary), Brandon Hagel, Brandon Pirri (oba Chicago/NHL), Michael Bunting (Arizona/NHL), Liam Foudy (Columbus/NHL), Justin Danforth (Podolsk/KHL), Cole Perfetti (Manitoba/AHL)

Zprávy ze dne 12. 5. 2021
14:00
12. 5. 2021
Kanada

Na sociální sítě unikla nominační listina, kterou měla Kanada předat IIHF. Jak podle ní vypadá soupiska javorových listů na MS? Jsou v ní jen tři třicátnící - brankář Kuemper a útočníci Henrique a Pirri. Podle zpráv z Kanady by mohl ještě být dopsán útočník Ottawy Drake Batherson.

BrankářI: Darcy Kuemper, Adin Hill (oba Arizona/NHL), Michael DiPietro (Utica/AHL)

Obránci: Kevin Bahl (Binghampton/AHL), Nicolas Beurdin (Chicago/NHL), Mario Ferraro (San Jose/NHL), Colin Miller (Buffalo/NHL), Owen Power (University of Michigan/NCAA), Braden Schneider (Brandon/WHL), Troy Stecher (Detroit/NHL), Sean Walker (Los Angeles/NHL)

Útočníci: Jaret Anderson-Dolan (Los Angeles/NHL), Connor Brown (Ottawa/NHL), Michael Bunting (Arizona/NHL), Maxime Comtois (Anaheim/NHL), Justin Danforth (Podolsk/KHL), Dillon Dubé (Calgary/NHL), Liam Foudy (Cleveland/AHL), Brandon Hagel (Chicago/NHL), Adam Henrique (Anaheim/NHL), Andrew Mangiapane (Calgary/NHL), Nick Paul (Ottawa/NHL), Cole Perfetti (Manitoba/AHL), Brandon Pirri (Rockford/AHL), Gabriel Vilardi (Los Angeles/NHL).

Zprávy ze dne 12. 5. 2021
11:28
12. 5. 2021
Kanada

Kanadu podle informací New York Post odmítne jednička draftu Alexis Lafréniere. 19letý útočník se u Rangers rozjížděl pomalu, v 56 zápasech nakonec zapsal 21 bodů (12+9). Povolávací rozkaz už dříve odmítli i jeho spoluhráči Adam Fox a K'Andre Miller, které chtěli na MS využít Američané.

Zprávy ze dne 12. 5. 2021
10:07
12. 5. 2021
Kanada

Kanada bude mít v nominaci několik hráčů mimo NHL, jak informoval reportér TSN Darren Dreger. Brankářskou trojici s arizonskými Kuemperem a Hillem doplní Michael DiPietro z Utica Comets, farmy Vancouveru. V obraně se představí 19letý Braden Schneider, který patří NY Rangers. V sezoně nastoupil za Brandon Wheat Kings, kde byl kapitánem, dva zápasy si střihnul i na farmě Rangers v Hartfordu. Dalším obráncem je ještě o rok mladší Owen Power, zadák Univerzity v Michiganu, kterého draft čeká letos. V útoku se představí Cole Perfetti, kterého na draftu 2020 bral z desátého místa Winnipeg. Sezonu strávil na farmě v Manitobě, ve 32 zápasech zaznamenal 26 bodů (9+17).

Zprávy ze dne 12. 5. 2021
8:25
12. 5. 2021
Kanada

Posily pro Kanadu z Arizony prozradil po konci základní části NHL GM Coyotes Bill Armstrong. Podle něj se šampionátu zúčastní oba brankáři Darcy Kuemper a Adin Hill a útočník Michael Bunting. Za USA by měl hrát Connor Garland, jehož jméno zaznělo už dříve.

Užijte si MS v hokeji u vás doma! Sledujte unikátní studia iSport.cz s Ručinským, Sýkorou či Koreisem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud