Pavel Bárta
28. března 2023 • 04:50

Vzít, či nevzít Vránu na MS? Záležet bude i na Jalonenovi, experti jsou pro

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už zase odpaluje nálože. Jakub Vrána se v NHL odvázal, po trejdu z Detroitu patří k nejpilnějším střelcům St. Louis a sype zase góly. Blues po pěti letech skončí bez play off. Ve hře je mistrovství světa. Nabízí se otázka, jak s 27letým útočníkem naložit. Vzít, či nevzít? „To si musí určit trenér. Pokud budu mluvit za sebe, já bych ho vzal,“ netají se bývalý kouč národního mužstva Slavomír Lener. Přečtěte si POLEMIKU redaktorů deníku Sport Pavla Bárty a Pavla Ryšavého ZDE>>>.



Šampionát prý detailně ještě neřešil, není pro něj hlavním tématem dne. Jakub Vrána se teď upíná hlavně k tomu, aby co nejlíp dokončil sezonu v NHL. Prošel si těžkým obdobím, na led se vrátil po dvouměsíčním pobytu v asistenčním programu, který má pomáhat od závislostí a problémů s duševním zdravím. V Detroitu ho poslali na farmu, pak vyměnili. V St. Louis roztáhl křídla, v 11 zápasech nastřílel šest gólů a připsal si dvě asistence.

Je úžasné, jak si s takovým herním i tréninkovým mankem v zádech vede. Jenže něco podobného už tady bylo. Generální manažer Steve Yzerman chtěl v Detroitu postavit mužstvo kolem něj. Vrána se zapsal dobře, jenže pak

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud