29. května 2023 • 15:50

MS v hokeji ONLINE: Za bronz státní svátek! Lotyše vítá tisíce fanoušků

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
101
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

87. mistrovství světa v hokeji je již minulostí. Zlaté medaile po dvou letech znovu získala Kanada, která ve finále porazila Německo. Senzační úspěch se povedl Lotyšsku, které vybojovalo premiérový bronz. Českým hokejistům se naopak turnaj nepovedl, po vyřazení ve čtvrtfinále skončili na 8. místě. Přímo v Rize a následně v Tampere byli redaktoři deníku Sport a webu iSport.cz Zdeněk Janda, Pavel Bárta a fotograf Michal Beránek, kteří po celou dobu šampionátu informovali o každé aktualitě.



ONLINE PŘENOS - MS v hokeji 2023
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Česko Česko Finsko Finsko Kanada Kanada Pavel Bárta, redaktor iSport.cz Pavel Bárta, redaktor iSport.cz Slovensko Slovensko Švédsko Švédsko USA USA Zdeněk Janda, redaktor iSport.cz Zdeněk Janda, redaktor iSport.cz
Obnovit
Zprávy ze dne 23. 5. 2023
9:51
23. 5. 2023
Slovensko

V aktuálním slovenském výběru na mistrovství světa je nejvýraznější postavou. Dvaatřicetiletý útočník Richard Pánik odehrál přes pět stovek zápasů v NHL. Na mistrovství světa je znovu po čtyřech letech. Co prožívá? Jak se mu hraje? Co bude klíčové pro poslední bitvu s Norskem (11.20)? Ticho. Pánik už se roky se slovenskými novináři, ani zástupci televizních společností, nebaví. „Nepište ko*otiny,“ utrousil pouze při průchodu mix zónou, když byl po zápase se Slovinskem (1:0) žádaný o rozhovor. Proč? Více čtěte ZDE>>>.

Zprávy ze dne 22. 5. 2023
14:21
22. 5. 2023
Slovensko

Je svůj. Slovenský útočník Libor Hudáček, jedna z klíčových opor třineckých Ocelářů v cestě za mistrovským titulem, i na světovém šampionátu ukazuje, že se jen těžko nechává svazovat do systémových škatulek. Umí vytáhnout geniální a nečekanou parádu, stejně jako zbytečný faul nebo ztrátu. Po týmovém focení se pro slovenské novináře vyjádřil ke kritice a konfliktu s kapitánem Markem Hrivíkem po utrápeném vítězství nad Slovinskem (1:0). Hrivíka dopálilo Hudáčkovo zbytečné vyloučení v závěru a netaktické pokusy o gól do prázdné při power play soupeře. Jak Hudáček reagoval? Čtěte ZDE>>>.

Zprávy ze dne 22. 5. 2023
9:59
22. 5. 2023
Slovensko

Sestupující Slovinsko porazili 1:0 a udrželi se ve hře o postup do čtvrtfinále mistrovství světa. Ke spokojenosti a pohodě však měli slovenští hokejisté daleko. Na Libora Hudáčka se bezprostředně po duelu sesypali lídři Marek Hrivík a Peter Cehlárik. Nelíbilo se jim, co předvedl v posledních minutách duelu. Trenér Craig Ramsay bral sitaci s nadhledem. „Nedělá mi to starosti, my jsme se občas se spoluhráči na tréninku i pobili. Je to součást budování týmu,“ řekl slovenským novinářům. Více čtěte ZDE>>>.

Zprávy ze dne 13. 5. 2023
19:00
13. 5. 2023
Slovensko

V sestavě Slovenska pro utkání s Lotyšskem jsou i obránce Mislav Rosandič, vyloučený v prvním duelu proti Česku do konce utkání za faul na Jiřího Černocha, a další bek Patrik Koch, na jehož zákrok na Filipa Chytila podal český tým direktoriátu podnět k dodatečnému prošetření. Ani jeden z nich tak žádný další trest nedostal.

Vstoupit do diskuse
101

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud