Miroslav Horák
18. dubna 2024 • 17:11

Posily z NHL na MS? Rulíkův štáb zvolil neobvyklou strategii

Vstoupit do diskuse
12
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní fáze NHL je u konce, takže každý průměrně bystrý fanoušek umí sečíst jedna a jedna, jinak řečeno, vytvořit si seznam českých posil a adeptů pro mistrovství světa v Praze a Ostravě. Jen si bude muset počkat na oficiální potvrzení od vedení reprezentace. A to jen tak nepřijde. Štáb Radima Rulíka se rozhodl uvalit embargo na veškeré informace s tímto tématem související. Důvod?



Nejspíš ten, že trenéři chtějí udržet motivační proces uvnitř současného kádru. Ten ve čtvrtek sehrává (od 17:10) přípravný duel s Rakouskem v Českých Budějovicích, v sobotu je v plánu odveta v Linci, příští týden pak dvojboj se Slováky v Trenčíně a Bratislavě. Během těchto duelů se bude tříbit názor Rulíka a jeho kolegů na řadu hráčů. Chtějí je vidět pod tlakem a držet v nich co nejdéle vidinu účasti na MS.

V dřívějších letech bývalo zvykem oznamovat postupně jména hráčů z NHL, kteří se připojí k reprezentaci před šampionátem. Nedělaly se s tím žádné velké cavyky. Uveřejnilo se, kdo a kdy dorazí na kemp. Většinou s dodatkem, že finální nominace proběhne tehdy a tehdy.

Nyní je vše jinak. Podle dostupných informací jména hráčů z NHL směrem ven

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
12

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud


Články odjinud