15. ledna 2016 • 11:20

Jako Lojza... Ať se rozloučí titulem. Co říkají fanoušci na Jandače

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od nové sezony se českého národního týmu ujme současný trenér pražské Sparty Josef Jandač. Ten u kormidla nahradí Vladimíra Vůjtka. Názory na nového kouče se zatím různí, spousta fanoušků z novinky radost nemá. "A to je pro mě ta nejhorší informace v tomto novém roce," napsal pod článek na iSport.cz fanoušek Miroslav Vnenk. Mají stejný názor i ostatní?



Vladimír Vůjtek mužstvo pro Světový pohár vybírat nebude. Hokejový svaz se totiž dohodl s Josefem Jandačem , který Vůjtka nahradí na začátku nové sezony. Zatímco současný kouč vzal informaci s nadhledem, většina fanoušků se změnou trenéra nesouhlasí.

"Nechápu, proč nedávají šanci Vůjtkovi... Zatím ukazuje, že mu to na pozici trenéra nároďáku výborně jde," napsal na sparťanském fanouškovském fóru Adam Čadek.

Prostor dostaly i konspirační teorie. "Já si myslím, že to tak je schválně, aby se Jandače Sparta zbavila. Výsledky už upadají, tak ať nemusí dostat výpověď, tak se to hezky upeklo u repre," uvažoval nad možným důvodem fanoušek Petr Nagy.

Přestože se fanouškovská fóra plní většinou nesouhlasnými názory, najdou se i ti, kteří nového kouče vítají s otevřenou náručí a přejí mu úspěšnou štaci. A jaký názor na Josefa Jandače u národního týmu máte vy? Hlasujte v anketě.

Názory fanoušků z webu iSport.cz

A to je pro mě ta nejhorší informace v tomto novém roce. Miroslav Vnenk

Člověk, který nikdy nic nevyhrál ani s nadprůměrnou Spartou bude trénovat NT.... aneb podobný případ jako s Lojzou v roce 2006 :) Vítejte v české zkorumpované zemi :) Pája Mandy

Já si myslím, že to tak je schválně, aby se Jandače Sparta zbavila. Výsledky už upadají, tak ať nemusí dostat výpověď, tak se to hezky upeklo u repre. Mě by zajímalo, jestli opravdu v tom nemá ruce Sparta. Já si myslím, že zákulisní čachry v tom mají ruce... A nechápu, proč tam Vůjtek šel jen na rok? Když chtěl, tak měli říct aspoň na dva roky. Ještě loni říkal, že s trénováním rozhodně nekončí... Myslím si, že možná tak trochu se i chtějí Vůjtka zbavit a najít místo pro Jandače. Jaký on má úspěch? Petr Nagy

Kámoš ke kámoši sedá, aneb všichni si pomůžeme né? Míša Vragysek

Názory fanoušků z oficiálních stránek Sparty na sociálních sítích

Takže repre ve skupinách fenomenální a ve čtvrtfinále totální výbuch? Má Ra

Trenér Jandač jde tedy na kariérní vrchol, gratuluji :) Jiří Kornel

Končit se má titulem :) Ondřej Nebyba

Nechápu, proč nedávají šanci Vůjtkovi... Zatím ukazuje, že mu to na pozici trenéra nároďáku výborně jde :) Adam Čadek

Tak ta nejhorší zpráva pro Spartu. Pepo, tak se rozluč titulem!!! Vašek Vosátka

Ono je ve skutečnosti jedno kdo Spartu bude trénovat, stejně na něj tady budete většinou nadávat a kritizovat. Pavel Žáček

Voráček má vlohy lídra, jako kapitán je dobrá volba, říká Jandač
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud