Pavel Ryšavý
6. dubna 2023 • 11:05

Zázrak? Spíš hacker. Defenziva Třince kousla do Dynama, hledá se na ni kód

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyřadit Třinec. Dvě slova, která znějí v českém hokeji až magicky. Čtvrté play off v řadě se to nikomu nepovedlo. „Vychází mi, že někdo musí třineckou past vyloženě individuálně hacknout,“ říká bývalý útočník a dnes trenér Michal Mikeska. Oceláře sleduje, všímá si, jak jsou na všechny standardní věci nachystaní. Semifinále pokračuje ve čtvrtek v Třinci za stavu 1:1 na zápasy.



Řeč těla zvládl pardubický kapitán Patrik Poulíček dokonale. Když po porážce 0:3 ve druhém semifinále mluvil o třinecké defenzivě, držel bradu nahoře. Zatlačil lopatky dozadu. Ve tváři držel pevný výraz, žádný náznak neštěstí. Nikdo si nemůže myslet, že Třinec právě jeho partu doběhl a pojede se podle stejných not dál.

„Ale ne, neřekl bych, že bychom něco takového cítili, když jdou do vedení,“ odvětil na dotaz, zda soupeř cítí abnormální respekt z defenzivy Ocelářů, když se po vedoucím gólu zaklapne. A pokračoval: „Je to gól, který inkasujeme, nic víc, nic míň. Neklopíte hlavy, hrajete dál, nekoná se žádná panika, když se Třinec trefí.“

Pak to zkusíte ještě jednou. Takže nic ve stylu, že 1:0 a všechno jde do kopru?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud