Zdeněk Janda
16. září 2012 • 12:00

Jágrmánie ovládne O2 Arenu: už ve středu proti Slavii! I s Plekancem

Autor: Zdeněk Janda, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO | Výluka v NHL? Ano, už je jasno. Přesně podle očekávaní expertů se v zámoří nezačne hrát a fanoušci v Česku se teď mohou těšit na pořádné hody. První lahůdka na sebe nenechá čekat dlouho. Potvrdily se informace deníku Sport a už ve středu se představí Kladno v čele s Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem v O2 Areně, kde bude hostit pražskou Slavii. Za Rytíře by mohlo nastoupit až pět hráčů z NHL.



Extraliga se sotva rozjela a v menu už se chystá lahůdka pro fajnšmekry. Informace o výluce se potvrdily a těšit se na ní mohou fanoušci v hlavním městě.

Ve středu proti sobě nastoupí v O2 Areně kladenští Rytíři s Jaromírem Jágrem i Tomášem Plekancem a pražská Slavia. V jejím dresu by se pro změnu nejspíš mohli ukázat útočníci Roman Červenka a Vladimír Sobotka.

„Je to nejlepší hala v Evropě, tak proč do ní nezkusit přivést nejlepší světové hráče?“ říkal v sobotu Václav Bartoš, kladenský ředitel, s tím, že to ještě není jisté. V neděli dopoledne už ale informace Sportu potvrdila tisková zpráva.

"Jde o výjimečnou sportovní událost a věříme, že o ni bude velký zájem. Chceme nabídnout skvělý zážitek co nejvíce fanouškům a propagovat kladenský hokej s jeho nejlepšími hráči i mimo naše město," uvedl Bartoš.

Pro kladenské fanoušky bude v den zápasu připravena zdarma autobusová doprava od Městského zimního stadionu v Kladně.

Fanoušci si tak budou moci vychutnat pohled na zámořská esa v čele s Jágrem v co největším komfortu. Kladenský klub je ochotný zaplatit nemalé peníze za pronájem haly.

„Byl bych nerad, kdybych si za deset patnáct let vyčítal, proč jsme do toho tenkrát nešli,“ uvedl k tomu sám Jaromír Jágr, kladenský majitel.

Ten teď jedná ještě s dalšími hráči z NHL. Za Kladno by mohla nastoupit až pětice hokejistů z NHL, stojí v tiskové zprávě.

Pokud bude výluka NHL pokračovat, představí se Rytíři v nejmodernější evropské hale i ve středu 26. září v dohrávce 5. kola extraligy proti Pardubicím.

Jaromír Jágr gratuluje Michalu Petrovi, který vyhrál kategorii ročníku 2003
Jaromír Jágr gratuluje Michalu Petrovi, který vyhrál kategorii ročníku 2003

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud