18. září 2012 • 10:17

Extraligový zápas roku se blíží. Chceme tu co nejvíc lidí, říká Jágr

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový ročník hokejové extraligy sice teprve minulý týden odstartoval, přesto hned pár dní na to přichází zápas roku! Kladno v čele s Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem svede ve středu v O2 Areně bitvu s pražskou Slavií, posílenou například o Romana Červenku. "Je to risk, pronajmout si O2 Arenu stojí obrovský peníze, ale nechci za pár let litovat, že jsem to nezkusil," vysvětloval Jágr.



Jaromír Jágr se těší na podařenou návštěvu středečního zápasu.
Video se připravuje ...

"Bylo to těžký to zrealizovat, ale třeba to je můj poslední zápas v týhle krásný hale a když ta možnost je, proč to neudělat," říká Jágr o pronajmutí vysočanské haly.

Domácím týmem budou v zítřejším utkání Rytíři. Kladenský tým si vyjednal předehrání desátého kola v jedné z nejmodernějších hal v Evropě. Především aby udělal radost fanouškům.

Při stávce v NHL před osmi lety dokázal Jágr se svým Kladnem pražskou halu vyprodat a i včera byl o lístky na utkání obrovský zájem. Dokonce by mohlo být i vyprodáno.

"To si zase nemyslím," řekl Jágr v rozhovoru pro iSport.cz. "Rád bych se spletl, ale nejsem Crosby ani Malkin, ti by to tu určitě vyprodali."

"My budeme hlavně rádi, když přijde co nejvíc lidu," uzavírá Jágr. Hokejový svátek startuje ve středu od 18.00 hodin a vysílá ho také televizní stanice ČT4.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud