18. října 2012 • 21:45

Zraněný Jágr ve Varech nedohrál: Na Kometu chci být připraven, říká

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

V první třetině začal bavit diváky, ale potom odstoupil kvůli zranění. Jaromír Jágr zápas s Karlovými Vary, v němž nakonec Rytíři padli 2:3, nedohrál. Co ho trápí? To nechtěl prozradit. „Nechci to specifikovat. Musím za doktorem a uvidím. Pak dám vědět,“ řekl po utkání Jágr, jenž věří, že bude už příští zápas fit.



To v neděli hraje Kladno v Liberci. „A když ne, tak v úterý s Kometou už chci hrát určitě,“ uvedl hvězdný útočník.

Kladno dobře začalo, vedlo 2:0. Ale nakonec houževnatý a bojovný soupeř před vyprodanou arénou otočil vývoj.

„Druhou třetinu jsme odehráli ještě docela dobře, tlačili jsme je. Ale v té třetí už jsme skoro nic neměli, úplně jsme přestali hrát,“ zlobil se hvězdný útočník, jenž odstoupil během první třetiny.

„Kdybych šel hrát a ještě se to zhoršilo, mohl bych přijít o víc než jeden zápas. Musím myslet i na budoucnost,“ dodalo číslo 68.

Vyprodaná aréna si tak mohla jeho umění užívat jen krátce. I tak byl hlavní hvězdou, před i po zápase rozdával spoustu podpisů...

Ohlasy po utkání

 "Jsme rádi, že jsme dokázali i takové hráče z NHL přehrát. Hlavně v obraně jsme hráli suprově," pochvaloval si karlovarský útočník Jiří Doležal, jenž trefil v 59. minutě vítězný gól.

"Věřím, že se od této výhry odrazíme, to nám dodá sebevědomí. Když budeme hrát takhle, můžeme porazit kohokoliv. A je paráda, že bylo vyprodáno. To se hned hraje mnohem líp... Taková podpora, to je paráda," dodává Doležal k výborné atmosféře v KV areně.

Fanoušci Karlových Varů tedy skandovali: Varáci, přijďte i v neděli! To jako výzva, aby v podobném počtu povzbudili tým i v neděli proti Spartě...

Největší hvězda sleduje své parťáky
Největší hvězda sleduje své parťáky

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud