František Suchan
28. září 2014 • 23:30

Co gól, to nádhera. Litvínov zasypal Zlín skvostnými trefami!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nezastavitelní. Našlapaní. Neunavitelní. Famózní v útoku, pečliví vzadu, navíc se skvělým brankářem. To je chemická sloučenina, kterou na podzim 2014 nevyrobili v litvínovské chemičce, ale o kousek dál na zimáku. Dominanci dosud neporažených vládců extraligy včera poznal zoufalý Zlín, který naopak zůstává bez bodu. Žlutočerná žíravina ho rozleptala 5:1. A co gól, to skvost.



MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 9. • 18:20
HC Verva Litvínov
HC Verva Litvínov
5:1
ONLINE
28. září
18:20
PSG Zlín
PSG Zlín
Góly

Domácí: 12:38. Lukeš, 19:45. Šrámek, 43:14. Hanzl, 50:58. Hübl, 53:10. Hübl

Hosté: 58:38. Okál

Sestavy

Domácí: Francouz (Horák) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Sklenička, Pavelka, Zeman, Baránek – Jánský, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Ručinský – Majdan, Piroš, Trávníček – Písařík, Šrámek, Jurčík.

Hosté: Kašík (Horčička) – Marušák, Řezníček, Žižka, Kotvan, Tesařík, Horák, Valenta – Balaštík, Leška, Köhler – Okál, Čajánek, Veselý – Ondráček, Holík, Čech – Vlach, Fořt.

Rozhodčí

Turčan, Wagner – Brejcha, Suchánek

Stadion

ZS Ivana Hlinky, Litvínov

Dokonalá bomba bez přípravy. Precizní kontr. „Koupací“ blafák z úniku. Geniální pas v přesilovce. A na závěr totální rozebrání soupeře… Litvínovští hokejisté se baví a spolu s nimi si včera užívalo pět tisícovek diváků na stadionu Ivana Hlinky.

Stoprocentní bilanci co do zisku výher si Verva udržela i proti šampionům, kteří naopak na startu soutěže ne a ne najít něco, co je vytáhne ze dna tabulky. „Nedali jsme jim šanci se zvednout,“ těšilo Františka Lukeše, motor domácí ofenzivy, který trefil úvodní zásah a pak vymyslel tři další.

„Bylo poznat, v jakém jsou oba týmy psychickém rozpoložení,“ uznal smířeně Ondřej Veselý, útočník mistrů. „Chybí nám lehkost, je to celé takové vydřené. Předtím jsme góly dávali, podrželi jsme puk, kdežto teď je všechno takové ubojované. Snažíme se, ale nejde to.“

SESTŘIH: 7. kolo extraligy, Litvínov - Zlín 5:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud