Květoslav Šimek
9. října 2014 • 15:42

Král i bavič. Svou show chci lidi udržet na zimáku, hlásí Hrubec

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třinečtí fanoušci už na tyhle chvíle čekají se stejným napětím, jako na výsledky extraligových zápasů. Co nám Šimon Hrubec zase ukáže? Třiadvacetiletý gólman, který je po devíti kolech na špici všech klíčových brankářských statistik, baví ochozy svými zákroky i oslavami vítězství.



Úspěšnost zákroků má 96 %, průměr inkasovaných branek na zápas 0,95, třikrát už vychytal nulu. V brankářských statistikách extraligy je Šimon Hrubec první, na špici jsou i Oceláři.

Po demolici hradeckého Mountfieldu (6:0) tančil s dětmi na ledě makarenu. Před tím si s nimi „zahrál“ bowling, v minulé sezoně vystřihl krasobruslařské sólo, skejtoval na hokejce, posiloval s bránou nebo zabodoval s americkým fotbalem.

TOP momenty: Budiž světlice v Olomouci, hříšný tanec Hrubce
Video se připravuje ...

„Chci lidi pobavit, udržet je na stadionu,“ vysvětloval Hrubec. „Vím, že na to už čekají a těší se. A já jsem rád, že zůstávají až do konce zápasů a neodchází předčasně. Kvůli tomu to dělám. Aby nepospíchali do aut na parkoviště a těšili se třeba ještě na to, co udělám.“

S hereckými kousky začal Hrubec dávno před příchodem do Třince. Vimperský rodák bavil už prvoligové fanoušky v Písku nebo Třebíči. „Kolikrát vařím z vody, jsem rád, že se teď povedlo zapojit i děti. Je to pro ně zážitek.“

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud