19. října 2015 • 20:47

Kudrna po utrápené výhře Hradce nad Vary: Vlak se rozjíždí pomalu

Autor: abd, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před utkáním s Karlovými Vary dostal Jaroslav Kudrna dres s kulatou číslovkou 800 za počet odehraných extraligových zápasů. Devátou stovku nakrojil stylově – gólem. Jemu typickým. Žádná paráda. Prostě si našel puk v brankovišti a poslal ho do sítě. „Zase krásný gól,“ zubil se hradecký veterán po vítězství 3:1. „Gólman to pustil za sebe, počkal jsem si na kotouč a uklidil ho.“



Pro favorita to ale byla s posledním týmem extraligy pořádná fuška. Hradec výkonnostně lavíruje, jeho hra nemá spád, chybí moment překvapení. „Nemáme lehkost. Je to pořád stejné. Někdo v kabině říkal, že vlak se rozjíždí pomaleji, tak tomu budeme věřit,“ ucedil Kudrna.

Už v pátek čeká Mountfield vrchol první čtvrtiny. Na derby s Pardubicemi se těší celé východní Čechy. „Zase v tom bude plno adrenalinu, ale pokud chceme uspět, tak se musíme hodně zlepšit,“ ví moc dobře Kudrna, jenž si proti Karlovým Varům zapsal gól číslo 289.

Hradeckého kouče Petera Draisaitla štvaly hlavně přesilové hry jeho týmu. „ „Na začátku tam byly dva, tři čtyři opravdu nepříjemné puky, naštěstí jsme je přežili. Ale já musím říct, že jsem ani jiný zápas neočekával, bylo jasné, že nám tady nic Vary nedají zadarmo. Postupně se stabilizovala hra pět na pět, ale přesilovky byly úplně o ničem.“ 

Varům se nicméně stále nevede. Ani nový kouč Peter Oremus spící tým neprobudil. „Myslím, že jsme začali opravdu dobře, měli jsme tam dobré šance, ale jejich realizace nás mrzí. Dát jeden gól proti takovému mančaftu jako je Hradec, je prostě málo. Na to jsme doplatili," litoval kouč.

SESTŘIH: Mountfield HK - HC Energie Karlovy Vary 3:1
Video se připravuje ...

 

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud