9. října 2016 • 20:32

Hokejový pravěk! Ve Varech se rozbila časomíra, čas měřili stopkami

Autor: Jan Čech
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hrát bez časomíry to se jen tak nevidí. Na kostce nad ledem svítil a ještě dnes svítí čas 9:56. Tedy čas, kdy vyhořel jeden z ovládacích modulů. „Od dopoledne se to snažili opravit, ale bohužel to nešlo. Odešla součástka, kterou na hale nemáme a její dodání nějakou dobu potrvá,“ vysvětlil novinářům před utkáním mluvčí karlovarského klubu Jiří Holý.



Novináři a diváci to měli na rozdíl od trenérů snadnější. Jejich pohodlí nefunkční časomíra zase tak nenarušila. „Pro nás to bylo strašné. Museli jsme si počítat každé střídání. Největší problém byl při přesilovkách. Nevěděli jsme za jak dlouho nám naskočí hráč do hry,“ popsal ze svého úhlu pohledu problém asistent na lavičce Varů Mikuláš Antonik.

Jeho slova potvrdil i trenér Plzně Michal Straka: „Měli jsme v ruce stopky a pořád jsme na hráče křičeli za jak dlouho končím početní výhoda a nebo na opak oslabení. Případně třetina. Co nám ale trochu pomohlo bylo to, že u časomeřičů byl stojan ze zápasů přípravek, kde nám alespoň ukazovali, kolikátá minuta běží,“ přidal se.

Karlovy Vary - Plzeň: Ondřej Kratěna vstřelil rozhodující nájezd, 1:2
Video se připravuje ...

Zpět ale k samotnému utkání. První letošní západočeské derby rozhodl souboj útočníka Plzně Ondřeje Kratěny s brankářem Varů Tomášem Závorkou. Tito dva borci si to nakonec rozdali v nájezdech.

„Nejvíc mě mrzí ten první nájezd. Kdybych ho chytil, tak se ve třetí sérii skončilo a bod bychom měli my,“ litoval Závorka.

Naopak Kratěna prokázal své zkušenosti a umění. „Doufám, že tento zápas bude odrazovým můstkem k lepším výsledkům. Druhý bod byl pro nás velice důležitý,“ dodal na závěr.

Richard Jarůšek přijímá od svých spoluhráčů gratulace ke gólu
Richard Jarůšek přijímá od svých spoluhráčů gratulace ke gólu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud