29. září 2019 • 16:35

Daň za střet s Jágrem: Brankář Zlína Kašík je na dva měsíce mimo!

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naplnil se ten horší scénář. Podle informací iSport.cz si zlínský hokejový brankář Libor Kašík (27) v pátečním duelu s Kladnem natrhl postranní vaz v koleni. Podle dnešních výsledků magnetickou rezonancí bude jeho léčba trvat šest až osm týdnů. Takže by se opora Beranů mohla vrátit do hry někdy na konci listopadu. „Minimálně tři týdny bude mít nehybnou ortézu a pak ho čeká rehabilitace,“ uvedl zdroj.



Kašík odstoupil na začátku druhé třetiny, když ho v brankovišti srazil Jaromír Jágr. Toho předtím podrazil obránce Ralfs Freibergs, za což dostal dvouminutový trest. Zlínští fanoušci však přísahají, že legenda nejprve trefila lotyšského protivníka loktem. „Jel jsem do brány, frajer mi skočil pod nohy a letěl jsem do brány. Kašík křičel, že se mu něco stalo s kolenem. Bylo to nezaviněné, sám jsem upadl,“ líčil Jágr, jenž po utkání gólmanova úrazu litoval. Když přebíral cenu pro nejlepšího hráče Rytířů, sdělil to mladíkovi Danielu Hufovi, jenž musel za parťáka zaskočit. „Říkal, že ho to mrzí,“ tlumočil dvacetiletý Huf.

Klub má při absenci jasné jedničky k dispozici pouze jeho a dalšího mladíka Michala Kořénka (19). „Podle vážnosti zranění se rozhodneme, jak to budeme řešit. Ríša Hrazdira (trenér gólmanů) měl už v létě monitorovat trh s brankáři,“ uvedl trenér Antonín Stavjaňa. Je možné, že se Zlín poohlédne po výpomoci v první lize. Dnes v Liberci opět chytá Huf. Tentokrát už od první minuty.

Zlín - Kladno: Po souboji Jágra s domácícm hráčem opouští branku Kašík
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud