1. června 2020 • 10:15

Růžička znovu pod vedením otce. Hradci se upsal na dva roky

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Očekávaný přesun se stal realitou, Vladimír Růžička mladší našel nové angažmá v Mountfieldu HK. Zkušený útočník podepsal smlouvu na dva roky. Po Slavii a Chomutovu bude tak už ve třetím týmu hrát pod vedením svého otce.



Jednatřicetiletý Růžička strávil uplynulou sezonu na Spartě, ve 39 zápasech zapsal 26 bodů (10+16). V pražském klubu skončil předčasně a mohl se domluvit s Hradcem, který ho chtěl už dříve. „Byli jsme spolu v kontaktu již minulou sezonu, kdy především z rodinných důvodů, kvůli malým dětem, dal přednost angažmá ve Spartě. Po vzájemné dohodě ohledně ukončení kontraktu se Spartou jsme začali jednat o možné spolupráci,“ sdělil klubovému webu generální manažer Aleš Kmoníček, který si pochvaluje rychlé jednání s hráčem i jeho agentem.

Vysoký centr podepsal pod Bílou věží dvouletou smlouvu. Hradec si od něj slibuje hodně. „Již delší dobu jsme sháněli kreativního centra, který by nám pomohl zlepšit přesilové hry, byl silný na puku, úspěšný na vhazování a samozřejmě uměl dát gól. To vše Vláďa splňuje. Slibujeme si od něj především zlepšení přesilových her a produktivity,“ doplnil Kmoníček.

Vladimír Růžička a Jaromíra Jágr bojují o puk
Vladimír Růžička a Jaromíra Jágr bojují o puk

Mountfield HK Vše o klubu ZDE

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud