11. června 2014 • 15:11

Mladí hokejisté si na CCM Skills Camp užili Reichla i skvělé vybavení

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Téměř tisícovka mladých hokejistů projde během léta CCM Skïlls Campem 2014 v pěti zemích Evropy. Jedinou zastávkou akce v České republice byla Praha, Ice arena v Letňanech, kde evropské turné odstartovalo tuto sobotu 7. června 2014. Během dvou jednodenních kempů si téměř 180 hokejistů ve věku 13 – 14 let zatrénovalo pod vedením zkušených expertů s nejnovějším špičkovým vybavením a produkty firmy CCM.



CCM Skills Camp 2014 se koná během letních měsíců po celé Evropě. Kemp v Praze byl první zastávkou letošní evropské série zaměřené na práci s hokejovou mládeží, kterou podporuje přední výrobce sportovního zboží Reebok – CCM Hockey Europe. Postupně se CCM Skills Camp zastaví ještě ve Švýcarsku, Slovensku, Švédsku a Finsku.

CCM Skills Camp 2014

7. – 8.června – Praha (CZE)

4. – 5.července Burgdorf (SUI)

19. – 20. července Segeltrop (SWE)

26. července Trenčín (Slovakia)

4. – 5. srpna Helsinky (FIN)

Na své zastávce v České republice dal CCM Skills Camp 2014 mladým hokejistům šanci vyzkoušet si bezplatně nejnovější špičkové sportovní vybavení - brusle, helmy, chrániče holení, kalhoty, rukavice, chrániče ramen a hokejky, to vše pro ně bylo v dostatečném množství a velikostech připraveno k vyzkoušení.

Vedle tréninků na ledě, které vedl Robert Reichel, Patrik Augusta a Slavomír Lener měli mladí hokejisté suchou přípravu, kterou vedl Štěpán Moravec. V programu kempu nechyběla ani přednáška o nutriční výživě. Všichni účastníci kempu byli kompletně vybaveni nejnovější hokejovou výstrojí CCM.

Český kemp je výsledkem spolupráce CCM, Střída sport s.r.o. a Českého svazu ledního hokeje. Hlavní město České republiky bylo jedinou zastávkou "turné" v České republice.

Do Prahy dorazili i vrcholní představitelé firmy Reebok, CCM hockey - Janne Heino viceprezident, marketingový ředitel pro Evropu Robert Zaring, marketingový ředitel pro severní Ameriku Marc-Andre Charon, sales manager pro Evropu Michael Törnqvist.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud