Zdeněk Janda
1. dubna 2020 • 11:21

Hašek děkuje hrdinům z první linie, nabízí zdarma pití: Rád osobně přivezu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani on nechce zůstat pozadu. Dominik Hašek, jeden z nejlepších brankářů hokejové historie a hrdina z Nagana, chce pomáhat v době koronavirové pandemie hrdinům v „první linii.“ Nabízí, že jim zajistí zdarma pitný režim svými nápoji. „Rád jim je dovezu i osobně, abych jim pomohl a podpořil,“ vysvětluje Hašek, jak chce sestřičky, lékaře nebo záchranáře povzbudit.



Proslavil se jako sportovec, v NHL šestkrát vyhrál Vezina Trophy pro nejlepšího brankáře, v poslední době se ale čím dál víc angažuje i ve veřejném životě. I teď, v době, kdy Češi bojují se zákeřným virem.

„Člověk chce prostě pomoct. Hlavně těm, kteří to nejvíce potřebují,“ vysvětluje olympijský šampion z Nagana. V posledních letech se věnuje svému byznysu s nápoji. I proto se rozhodl zapojit do pomoci.

„Hlavně bych chtěl poděkovat sestřičkám, doktorům, hasičům, záchranářům, prodavačkám a všem, kteří jsou první na ráně. A kteří nejvíce riskují své zdraví pro zdraví nás ostatních,“ vyzdvihl Dominátor prostřednictvím videa na stránkách svého nápoje práci lidí v první linii.

A nabízí, že jim zdarma zajistí svými nápoji Smarty pitný režim. „Práce je méně, protože spousta míst, která od nás odebírají, je bohužel zavřených. Takže i proto vyvíjíme tuhle aktivitu. Kdokoliv by měl zájem, může se na nás obrátit,“ vysvětluje Hašek pro iSport. Stačí kontaktovat jeho firmu Smarty prostřednictvím webových stránek nebo Facebooku.

A je možné, že lékařům nebo sestřičkám nápoje přiveze přímo on. Sportovní hrdina chce pomoct hrdinům, kteří nejvíce bojují se současnou pandemií koronaviru.

„Momentálně jsou důležitější věci než sport,“ přidává 55letý Hašek, jenž se zapojil i do projektu, kdy osobnosti zpívají Není nutno… A i on si populární písničku vystřihl.

„Aspoň se lidi v těžké době pobavili,“ pousmál se „zpěvák“ Hašek.

Jak se měnil Dominik Hašek? Velká GALERIE ZDE>>>

1990. Dominik Hašek v reprezentační šatně.Foto Archiv deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud