4.7.2019 • 08:00

TOP 10 modelů Sereny Williamsové: Kočičí žena i princezna bojovnice

Vstoupit do diskuse
0
  • Serena Williamsová v průběhu kariéry zaujala mnoha zajímavými modely

    Ačkoliv není Serena Williamsová žádná vyzáblina, odvážným tenisovým modelům se rozhodně nevyhýbá. Na kurtech předvádí volánkové sukně, uplé overaly i trička nad pupík. Co si pro své fanoušky připravila na letošní Wimbledon?

  • 2002: US Open

    Kočičí žena

    Tento model, který si na sebe vzala na US Open v roce 2002 připomíná spíše plavky nebo letní model kočičí ženy. Jako doplněk zvolila Serena decentní náramek značky Harry Winston v přepočtu za více než půl milionu korun. Ať už se nám tento tenisový úbor líbí či ne, rozhodně přinesl americké hráčce štěstí. V tomto roce se totiž na US Open radovala z titulu.

    Na U.S. Open. v roce 2002 si Serena vzala model, který připomínal spíše plavky.Foto Profimedia

  • 2004: Miami Masters

    Řecká bohyně

    V roce 2003 Williamsová podepsala smlouvu se značkou sportovního oblečení Nike. V té době šlo o nejlukrativnější smlouvu v historii ženského sportu, díky které si hráčka přišla na 40 milionů dolarů. Tyto bílé šaty se stříbrným korzetem á la řecká bohyně byly jedním z prvních modelů, který na sebe ve spolupráci s touto značkou oblékla. 

    Serena alá řecké bohyně.Foto Profimedia

  • 2004: French Open

    Sexy růžová

    Na French Open v roce 2004 přijela Serena v sexy růžovém kompletu na zip, který doplnila čelenkou s vlastním monogramem a náušnicemi ve stejné barvě. Tento model jí však příliš štěstí nepřinesl. Konečnou pro ni znamenalo už čtvrtfinále.

    Odvážný růžový outfit předvedla na French Open v roce 2004.Foto Profimedia

  • 2004: Wimbledon

    Princezna bojovnice

    Řecko-římský styl si Serena v tomto roce zřejmě oblíbila, což dokládá i tento model z Wimbledonu v roce 2004. "Vždycky mě bavilo žít ve světě fantazie. Cítím se jako válečník, princezna bojovnice," komentovala později výběr svých modelů Williamsová.

    Serena Williams v modelu princezny bojovnice.Foto Profimedia

  • 2004: US Open

    Riflová sukně

    Hrát tenis v riflové sukni? Pro Serenu není nic nemožné! Podle jejích slov byl tento model, který vynesla na US Open v roce 2004 inspirován Jamesem Deanem. Ačkoliv se vám tato kreace může zdát jakkoliv bláznivá, Williamsová není první, kdo se na kurt odvážil vzít riflové oblečení. Prvenství patří Andre Agassimu a jeho jeansovým šortkám.

    Serena (vpravo) v riflovém modelu na U.S. Open 2004.Foto Profimedia

  • 2005: Australian Open

    Módní návrhářkou

    V roce 2005 se začíná Williamsová podílet na svých tenisových modelech od Nike také jako designérka. Tohle je jeden z jejích prvních modelů, na jehož návrhu spolupracovala. Bílé šortky a neonové tílko sice vypadají o něco pohodlněji než sukně z rifloviny, avšak o návlecích na boty lze totéž tvrdit jen stěží.

    Její první model, na kterém se podílela jako designérka.Foto Profimedia

  • 2015: Wimbledon

    Odvážné zvířecí vzory

    Bílé průhledné šaty s leoparním vzorem - Williamsová v roce 2015 opět posunula hranice toho, jak může vypadat wimbledonský dresscode. Podle firmy Nike měly zvířecí vzory na šatech symbolizovat její divokou a zastrašující hru. Podle některých prodejců sportovního oblečení ale tento model odhaluje až příliš. Samotná Serena si jej však nemohla vynachválit. Podle jejích slov dokonale zdůrazňuje ženskou siluetu.

    Tento model wimbledonský model vzbudil velké pozdvižení,Foto Profimedia

      

  • 2016: US Open

    Návrat ke klasice

    V roce 2016 si Williamsová na zápas proti české jedničce Karolíně Plíškové oblékla černé šaty s růžovými detaily. V rozhovoru pro světoznámý módní magazín Vogue později vysvětlila, že jejím úmyslem byl návrát ke klasickým tenisovým modelům, pro něž je typická skládaná sukně. Zdali se Sereně návrat ke klasice povedl, posuďte sami. 

    Tímto outfitem se Serena chtěla vrátit ke klasice.Foto Profimedia

  • 2018: French Open

    Superhrdinka

    Tento model vzbudil opravdu velké kontroverze. Poté, co Serena vstoupila na kurt v uplém černém overalu, začal se ze všech stran ozývat šepot, který ještě zesílil poté, co se ukázalo, že bude v tomto modelu opravdu hrát. Cílem tohoto prapodivného úboru bylo podle Williamsové ochránit tělo před krevními sraženinami a současně vzdát hold všem ženám, které neměly lehké těhotenství. Ať už byly úmysly Sereny jakékoli, šéf francouzské tenisové federace pro nadcházející ročníky podobné modely na kurtu zakázal.

    Poté, co se předvedla na Serena v tomto modelu,šéf francouzské tenisové federace pro nadcházející ročníky podobné modely na kurtu zakázal.Foto Profimedia

  • 2018: US Open

    Baletka

    Ve spolupráci s americkým módním návrhářem Virgilem Ablohou vytvořila Serena v roce 2018 sportovní kolekci, kterou poprvé předvedla na US Open. Ačkoliv to vypadalo, jako by si na kurt právě odskočila z baletního souboru, Serena si volánkové šaty nemohla vynachválit. Podle jejích slov šlo o skvělý a aerodynamický model.

    Na tomto modelu spolupracovala s návrhářem Virgilem Ablohou.Foto Profimedia


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}