19.9.2019 • 18:23

Do Šárky za Šárkou! Hrdá ambasadorka Strachová se rozpovídala o sportu a dětech

Vstoupit do diskuse
0

Olympionička a bývalá lyžařka Šárka Strachová předává své sportovní nadšení dál. Stala se tváří iSport LIFE Columbia divokého závodu Šárkou, který také odstartuje. Zajistěte si své místo na něm i vy!



Další ze závodů pod hlavičkou iSport LIFE se kvapem blíží, přihlaste se! Už v sobotu 19. října odstartují v pražské Divoké Šárce stovky běžců, kteří se vydají na trať dlouhou sedm kilometrů. Zazávodit si budou moct ale i děti! Jak je jejich zapojení do sportu a pohybu důležité, jsme se zeptali právě Šárky Strachové.

Jak jste to měla vy jako dítě se sportem, museli vás rodiče trošku popostrkovat, nebo jste sama pohyb vyhledávala?
Sport a pohyb byl pro mne už od dětství naprostá samozřejmost a součást každodenního života. Mám staršího bratra, který také sportoval a já jsem vždy co nejdříve začínala dělat vše s ním. Bohužel až příliš brzy se sportovnání stalo spíše drilem a povinností a vytratila se z něj jakási lehkost a především radost ze samotného pohybu. Právě tu radost z pohybu si opět užívám dosyta teď, kdy se již nemusím orientovat na žádné časy a měření.

Získejte funkční tričko Columbia zdarmaFoto Superlife

Vaše dcera je ještě malá, ale přesto se zeptám, projevuje už nějaké sportovní nadání po rodičích? Děláte už něco společně?

Snažíme se dělat společně téměř vše. Čím je starší tak společných aktivit přibývá ale na rozpoznání nějakého nadání je ještě opravu malinká. Na podzim jí bude teprve 18 měsíců. Zatím miluje jakoukoliv aktivitu s míčem, ráda do něho kope a hází a má ráda tříkolku, na které ale ještě neumí zatáčet.

Co byste chtěla vzkázat dětem, které teprve sbírají odvahu se na závod přihlásit - protože tolik neběhají a nikdy nezávodily?
Ať se opravdu nebojí, o žádný cílový čas tady přece nejde. Běh v Divoké Šárce je skvělou příležitostí si vše poprvé vyzkoušet. A sejdeme se především proto, abychom společně strávili hezký čas, užili si radost z pohybu a poznali nové kamarády. Tratě jsou připraveny tak, že je zvládne i úplný začátečník a nemusí se tedy ničeho obávat.

Přijďte si vychutnat barevnou podzimní atmosféru společně se Šárkou Strachovou celá rodina! Na děti čekají trasy od 500 do 1500 metrů, podle jejich věku, v cíli medaile a balíček s překvapením. Na dospělé pak sedmikilometrová trať s kopečky a kromě medaile i fukční sportovní tričko Columbia v hodnotě 649 korun. Pouze při registraci a platbě do 29. září.

Více se dozvíte v propozicích závodu.

Pozor! Časově omezená akce navíc!

Každý, kdo se zaregistruje a zaplatí do pátku 27. září (12:00) na hlavní závod, je ve slosování o skvělá sportovní sluchátka Samsung AKG N200A v hodnotě 3490 korun. Losovat budeme v pátek a výhru si vyzvednete v den závodu v Divoké Šárce.

Sluchátka AKG N200A jsou určena sportovcům.Foto Samsung

Děkujeme partnerům závodu, kterými jsou: Columbia  Hello bankAuto PodbabskáBCE a vřelé díky za poskytnutí zázemí SK Aritma Praha v Kempu Džbán.

Titulární partner Columbia by vám rád představil tyto produkty, které můžete zakoupit například ZDE.

Trička i běžecké šortky jsou pak vybaveny kombinací technologií Omni Shade, která chrání před nežádoucími slunečními paprsky, Omni-Wick, která odvádí vlhkost od těla a umožňuje její rychlé odpařování, revoluční potem aktivovanou chladící technologií Omni-Freeze ZERO, která díky polymeru ve tkanině snižuje celkovou teplotu materiálu, urychluje proces odvádění vlhkosti a zajišťuje okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkemFoto Columbia

Trička i běžecké šortky jsou pak vybaveny kombinací technologií Omni Shade, která chrání před nežádoucími slunečními paprsky, Omni-Wick, která odvádí vlhkost od těla a umožňuje její rychlé odpařování, revoluční potem aktivovanou chladící technologií Omni-Freeze ZERO, která díky polymeru ve tkanině snižuje celkovou teplotu materiálu, urychluje proces odvádění vlhkosti a zajišťuje okamžité ochlazení s dlouhotrvajícím účinkemFoto Columbia

Běžecká obuv Columbia Montrail ALPINE FTG je dostatečně lehká (255 g pánská velikost 40), ale zároveň poskytuje potřebnou oporu. Svršek boty je vyroben z nové TPU příze, která je teplem vytlačena do struktury vnější síťoviny.Foto Columbia

V rámci iSport LIFE závodů v brněnské ZOO panovala parádní atmosféra
V rámci iSport LIFE závodů v brněnské ZOO panovala parádní atmosféra


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}