Autor: iSport.cz
1.3.2020 • 13:30

iSport LIFE závody čeká revoluce! Akce posílí, zúčastní se i Marpo

Vstoupit do diskuse
0

Sázka na jistotu! Přesně podle tohoto hesla se budou v letošním roce konat iSport LIFE závody. Sice bude akcí méně, než se původně plánovalo, ale budou lepší v mnoha směrech. Vyběhne se totiž na místech, kde měly největší úspěch. Nebude tak chybět start v areálu brněnské zoologické zahrady nebo v pražském přírodním parku Šárka. Závody navíc obohatí hvězdy, jako je například muzikant a veliký sportovec Marpo. A nebude chybět ani patronka závodu Šárka Strachová.



Méně bude více. Ač v tomto roce nebude tolik iSport LIFE závodů, přibude více zážitků z akcí, které se uskuteční. Zaslouží se o to například známé osobnosti, které buď sami poběží, nebo dorazí účastníky podpořit.

Jednou z prvních potvrzených hvězd je zpěvák a bojovník Otakar Petřina , alias Marpo. Ten bude pařit mezi persony, které si s ostatními účastníky stoupnou na start. Dojde k tomu už 23. srpna v Milíčovském lese. Tam dorazí podpořit běžce i patronka závodů Šárka Strachová , bývalá mistryně světa v alpském lyžování.

Závody, které v minulém roce zaznamenaly největší úspěch, se navíc rozšíří. A to například o dětské trasy, doprovodný program a bohatou tombolu i občerstvení.

Mladší účastníci iSport LIFE závodů v Brně si běh zoologickou zahradou pořádně užili
Mladší účastníci iSport LIFE závodů v Brně si běh zoologickou zahradou pořádně užili

Veliký úspěch měl loni výběh v areálu zoologické zahrady v Brně, nabízí totiž zcela unikátní zážitek, který jindy nezažijete. I letos dostane každý účastník zdarma celodenní vstupenku do zoo. Vítězové navíc budou mít tu čest osobně nakrmit páreček žiraf.

Veliké odezvě se dostalo i závodu v pražském přírodním parku Divoká Šárka, kde bude v tomto roce uspořádán i závod pro ostřílené běžce s osmnáctikilometrovou crossovou tratí. Méně zkušené čeká 4,6 kilometru. Dojde také na sportovní workshopy pro rodiče i děti. Všechny akce pak bude spojovat profesionální zázemí, skvěle značené tratě a medaile.

Zrušené akce

Závody, které se měly konat v Ostravě (18. dubna), Říčanech u Prahy (16. května) a Plzni (6. června) se neuskuteční, za což se omlouváme. Už teď vám však můžeme slíbit, že na zbylých akcích vám vše pořádně vynahradíme!

Letošní závody

23. srpna – Milíčovský les >>> registrace ZDE
12. září – Brněnská ZOO >>> registrace ZDE
10. října – Divoká Šárka >>> registrace ZDE

iSport LIFE závody - to nejlepší z roku 2019
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}