8. dubna 2014 • 10:17

Rosberg slibuje další těsné duely s týmovým kolegou Hamiltonem

Autor: ČTK
Fanoušci formule 1 se mohou i v dalších závodech mistrovství světa těšit na těsné souboje pilotů Mercedsu. Slíbil to aktuální lídr šampionátu Nico Rosberg, jenž v nedělní Velké ceně Bahrajnu prohrál dramatický duel s týmovým kolegou Lewisem Hamiltonem.


"Chtěli jsme předvést skvělé souboje a to se nám povedlo. A tak to bude i nadále, bude to pořád těsné," řekl německý pilot, jenž na pouštním okruhu v Sáchiru zůstal ještě tento týden na testování.

Napínavé souboje, které piloti v Bahrajnu předváděli, podle Rosberga potvrdily, že oba jezdci mají v týmu rovnocenné pozice. "Myslím, že jsme podali ten nejlepší důkaz, že u nás v Mercedesu není týmová režie. Bojujeme naplno," prohlásil s tím, že k tomu ale samozřejmě patří i jistá dávka respektu z obou stran.

Rosberg v neděli pod umělým osvětlením v Bahrajnu duel s Hamiltonem stejně jako o týden dříve v Malajsii prohrál, díky vítězství v úvodní Grand Prix v Austrálii ale vede průběžné pořadí šampionátu. Na svém kontě má 61 bodů, druhý Hamilton o jedenáct méně.

Články odjinud


Články odjinud