Adam Nenadál
4. ledna 2014 • 20:30

Je tu rok 2014! Hloupý zloděj kol a tetování, které prý nebolí #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Pravidelná a tradičně odlehčená rubrika serveru iSport.cz s názvem #takurcite, která přináší komentovaný přehled zajímavých, vtipných a překvapivých sportovních tweetů, je tu i v roce 2014 s dalším pokračováním. Jak velké, menší i nejmenší sportovní hvězdy vstoupily do nového roku?



Vynechali jsme všechna jalová novoroční přání, kterých byl Twitter jako tradičně plný – doufám, že se nezlobíte. Všichni známí sportovci včetně těch největších osobností vám pochopitelně přejí šťastný a úspěšný rok, blablabla, takže můžeme přejít rovnou k věci. 

 „Slyšeli jste o tom novém Twitteru? Sledujete lidi ve skutečnosti. Včera jsem se probudil u jedné staré dámy na gauči a vysvětlil jsem jí, že jí sleduju.“ Jestli sledujete (míněno samozřejmě „po staru,“ zapomeňte na gauč) tweety Metta World Peace, možná jste si všimli nenápadně rostoucí míry tichého šílenství. Vzhledem k bouřlivé minulosti tohoto gentlemana a frustrujícím výsledkům jeho New York Knicks očekávám pořádné extempore v řádu několika týdnů. Vsadíme se?

Autorem prvního koše v NBA za rok 2014 je Veselého polský spoluhráč Marcin Gortat. Šťastný Nový rok! 

Letošní Winter Classic lámala divácké rekordy, jen by mě zajímalo, kdo z fanoušků viděl na vlastní oči puk. Já vím, důležitější je neopakovatelná atmosféra, ale přece jen... 

A tohle je basketbalově vtipný tweet (musím si přece přihrát svou polívčičku, že?) mého kolegy Martina Tomaidese. 

A ještě jedna reakce na Winter Classic, tentokrát od současných vládců domácí extraligy. Pokud se Sparta k tomuto kroku rozhodne, bude na zvážení, jestli vzhledem k prosincovému a lednovému počasí v Česku nebude lepší, aby hokejisté zkusili dresy s krátkým rukávem. Aneb tento způsob zimy zdá se mi poněkud nešťastným... 

Gary Lineker je i v novém roce ve formě. „Anelka právě spálil naprostou tutovku. Dělá všechno pro to, aby se vyhnul gólovým oslavám,“ tweetoval 1. ledna během zápasu Premier League mistr ironie v narážce na nedávný „slavící“ incident francouzského útočníka. A o chvíli později: „Krásný přímák. Suárez právě protrhl své střelecké trápení v roce 2014.“ Kdybychom na Twitteru Garyho Linekera neměli, museli bychom si ho vymyslet. 

Výmluvný tweet Alexandera Saláka. Až při pohledu na tuhle mapku vám dojde, jaká šílenost ta KHL vlastně je... 

 Raul Meireles dělá to, co Raul Meireles dělá nejraději: zdobí si tělo dalším tetováním. A prý to nebolí. Samozřejmě kecá!

 Velká kolová loupež ve 140 znacích: „Ráno mi ukradli kolo z garáže, ale policie pak zloděje chytila, jak se ho snaží prodat za 400 eur,“ pobaveně tweetoval František Raboň. Zapomněl ale uvést reálnou cenu svého speciálu. Tak schválně: o kolik tisíc se asi zloděj – nešika „seknul“? Cyklistický expert deníku Sport a server iSport.cz František Prachař @FPrachar to odhaduje na 160 000 Kč...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud