Adam Nenadál
3. května 2014 • 06:00

Selfie mistrů světa 2014 v podání Pavla Francouze? A proč ne? #takurcite

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

TÝDEN NA TWITTERU | Ne, 68 není zrovna „kulaté“ číslo, ale v mytologii českého sportu má větší význam než leckterá kulatá jubilea. Tenhle díl #takurcite má pořadové číslo 68 a přináší jako tradičně komentovaný přehled zajímavých a vtipných sportovních tweetů uplynulého týdne. Co komu zase na Twitteru uletělo?



Pokud si i vy všimnete tweetu, který by se měl příště objevit v příštím #takurcite – neváhejte a dejte nám vědět! 68. díl začínáme poněkud monotematicky, ale jak možná sami uznáte, nešlo jinak...

Také jste nevěřícně kroutili hlavou u sledování pondělní dohrávky mezi Příbramí a Znojmem, v níž domácí vyrovnali po hooooodně dlouhém nastavení a až poté, co příbramský gólman Hruška zápasnicky složil svůj znojemský protějšek Hrubého? Možná jste nekroutili hlavou – třeba jste vzteky kopali do televize. A nebo jste jen bezmocně skřípali zuby? Ať tak či tak, Twitter vzápětí zaplavily reakce na tuhle povedenou taškařici. Přinášíme ty nejzajímavější.

Tenhle snímek má nejlepší předpoklady pro to stát se ikonickou fotkou. Miami Heat právě vyřadili Charlotte Bobcats v 1. kole play off 4:0 na zápasy a hvězdný LeBron James po zápase vyhledal blízko u palubovky sedícího Michaela Jordana, vlastníka Bobcats. Následovala gratulace a rychlá výměna pár slov. Co legendární Jordan svému nástupci Jamesovi říkal? Že si postup zasloužil? Že mu přeje třetí mistrovský prsten v řadě? A nebo snad že by mu nakopal zadek, kdyby byl jen o pár let mladší? Tipuju to první, přál bych si to poslední.

Cristiano Ronaldo a s ním celý Real Madrid si „žije svůj sen“ a míří do finále Ligy mistrů. Na téhle soutěži je fantastické, jak umí jediným zápasem změnit sezonu největším evropským velkoklubům. Až do úterního podvečera byla letošní jízda Bayernu Mnichov skvělá, pohádková, rekordní, báječná... a pak přijde porážka 0:4 na domácím hřišti a všechno je jinak. Nemáte ten pocit? S vítězstvím v bundeslize každý počítal jako s jasnou záležitostí; tenhle triumf se skoro snad ani nepočítá. Ale výbuch (protože o nic jiného nešlo) v Lize mistrů s Realem postavil první Guardiolovu sezonu v Mnichově do zcela jiného světla. Zní to paradoxně, ale z čistě pragmatického a výsledkového hlediska šel Bayern pod Guardiolou dolů.

Holohlavý právník s obličejem upíra z černobílých filmů Adam Silver je šéfem NBA ani ne tři měsíce a už musel řešit obrovský skandál v podobě rasistických výroků majitele Los Angeles Clippers Donalda Sterlinga. A Silver se s rasistou nepáral: doživotní zákaz a maximální možná pokuta ve výši 2,5 milionu dolarů! „Ukázal, že je správným vůdcem,“ pochválil komisionáře Magic Johnson, který byl u začátku aféry. „Současní i bývalí hráči jsou se Silverovým rozhodnutím velmi spokojeni,“ dodal. Jsem rád, že se NBA s tímhle hnusem tvrdě a nekompromisně vypořádala. Teď ještě nějak Sterlinga donutit, aby Clippers prodal...

Selfiemóda mi nic neříká, ale na jednu velkou šťastnou selfie ze šatny hokejových mistrů světa 2014 v podání Pavla Francouze se docela těším!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud