Adam Sušovský
27. ledna 2016 • 09:19

Změna v Kometě je nutná. Vedení mužstva musí jednat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět proher v řadě, propad tabulkou, obrovská ztráta na přímý postup do čtvrtfinále a v tuto chvíli i naprosto mizerné výkony mužstva. V Brně je všechno špatně. Kometa je v kritické situaci, již podtrhují zoufalé výsledky i předváděná hra. Nutno říct, že logicky.



Na tahu je vedení klubu i trenér Alois Hadamczik, nikdo jiný. Management by měl urychleně doplnit zdecimovaný kádr: vždyť chybějících hráčů bylo už sedm! Tolik jich kvůli zranění neměli trenéři k dispozici v úterý v Liberci. A právě tady je třeba začít jednat především.

Otázka složení sestavy je v tuto chvíli mnohem důležitější než spekulace o tom, zda by trenéři měli mít dál důvěru. I když i tady by mělo vedení klubu pečlivě přemýšlet. Že se trenérům nadále nedaří potápějící se tým zvednout, není nepodstatné zjištění.

Kádr Komety je v tuto chvíli v katastrofálním stavu a poslední výsledky jsou jen důkazem. Šance na záchranu dál existují, to by se však majitel klubu Libor Zábranský i hlavní trenér Alois Hadamczik nesměli dál vymlouvat a opakovat, že si tým poradí s vlastní zásobou. Poslední dny ukazují, že evidentně ne. Do konce přestupního termínu zbývá necelý týden. Tohle je poslední šance.

SESTŘIH: 40. kolo extraligy, HC Bílí Tygři Liberec - HC Kometa Brno 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud