Jakub Hlaváč
7. března 2014 • 09:12

Záhřeb nabízí zámořskou show. Lva čeká pořádná dřina

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokeje je v Praze dost. Možná až moc. Přesto bych s návštěvou duelů Lva proti Záhřebu moc neváhal. Tahle partie slibuje poněkud jinou, výjimečnou podívanou. Českým i „ruským“ poměrům se vymykající.



Z Chorvatska dorazí partička, která je zvyklá hrát pěkně od podlahy. Tolik střetů a agresivity nenabízí ani extraliga, ani obvyklé zápasy v KHL. Emoce mezi mantinely by měly tryskat, o osobní souboje nebude nouze.

Kanaďanům ve službách českého klubu se blýská v očích, tuze touží předvést svou sílu. Slovní půtky miluje třeba obránce Martin Ševc. Nebojte se, tihle chlapci se svým soupeřům dokážou zavrtat pod kůži, postavit se jim v rohovnické vložce.

Navíc se očekává příjezd stovek až tisíců fanoušků Medveščaku. Právě oni dokážou běžnou sportovní událost pozvednout o několik pater více. Neúnavné povzbuzování či zpívání chorálů chvílemi předčí i dění na ledové ploše.

I Pražané jsou na start vyřazovacích bojů pořádně natěšení. Už nejsou v pozici outsidera, jako tomu bylo před rokem v nepodařené bitvě s CSKA. Mají sebevědomí, vůli postoupit. Jakkoliv respektují sílu svého soka.

V součtu to dá dohromady parádní balení hokejových zážitků. Neváhejte je prožít.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud