Jakub Konečný
4. listopadu 2013 • 10:25

Zajímavá delegace rozhodčího. Vychutná si Bílek Jarolíma a spol.?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když pískal Jaroslav Bílek zápas Mladé Boleslavi naposledy, byla z toho slušná taškařice. Zasáhne dnes kontroverzní sudí, který v sezoně zatím odřídil jen dvě utkání, výrazným způsobem do boje o titul i o záchranu?



Ten zápas logicky zůstal ve stínu šlágru Sparta - Teplice, nebo plzeňské kanonády do sítě Jablonce. Dnešní dohrávka mezi Bohemians 1905 a Mladou Boleslaví přitom může mít zásadní vliv na dění na obou pólech tabulky.

Pokud Středočeši ve Vršovicích zvítězí, přitlučou domácí ještě festovněji k poslední příčce – a sami se vyhoupnou před Liberec na čtvrtou, čímž se naplno zapojí do hry o titul. V dalších dvou kolech navíc Mladou Boleslav čekají Plzeň a Sparta...

V delikátní chvíli přitom kouči Ladislavu Mináři vážně hrozí, že přijde o tři pilíře základní sestavy. Stoper Petr Johana i záložníci Jasmin Ščuk a David Jarolím totiž nastupují se třemi žlutými kartami na osobním účtě – a další napomínání by tak pro ně znamenalo stop. Ztráta jen jednoho z nich by byla vážné oslabení, absence všech najednou pak hotová katastrofa.

V této souvislosti je zajímavé, že dnešní zápas v Ďolíčku bude řídit sudí Jaroslav Bílek, který Mladou Boleslav pískal naposledy doma na jaře v utkání z Plzní. A udělal z toho pořádně hustou bramboračku, rozdal celkem osm žlutých karet, dvě červené a pro hosty navíc nařídil pokutový kop.

Středočeši jeho počínání těžce nesli, navrátilec Jarolím si na něj dokonce postěžoval v německém tisku a musel později svá slova obhajovat před disciplinární komisí. Byl to paradox, protože zrovna Jarolímovi nepřesný Bílek jasné vyloučení odpustil.

Teď se tedy Jarolím a spol. potkají s Bílkem znovu. Vyvolá to stejné vášně jako v březnu?

Zápas Boleslav - Bohemians (18.00) ONLINE zde:

MATCH OVERVIEW LEGACY
4. 11. • 18:00
Bohemians Praha 1905
Bohemians Praha 1905
1:1
ONLINE
4. listopadu
18:00
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav
Góly

Domácí: 67. Rada

Hosté: 2. Smejkal

Sestavy

Domácí: Berkovec – Kalina, Šmíd, J. Štochl, Šírl (10. Kolář) – Moravec, Rada, Jindřišek (C), Nerad (85. Krch), Bartek (46. Klavík) – Hora.

Hosté: Miller – Kysela, Johana (C), Smejkal, Kúdela – Štajner (90+1. Bořil), Ščuk, Jarolím, Štohanzl – Nešpor (85. Jeslínek), Chramosta (67. Zahustel).

Náhradníci

Domácí: Havránek, Růžička, Krch, Kolář, Jeremenko, Štochl, Klavík

Hosté: Diviš, Bořil, Štípek, Brunclík, Zahustel, Eliáš, Jeslínek

Karty

Domácí: Klavík

Hosté: Johana, Kúdela

Rozhodčí

Bílek – Pospíšil, Gallo

Stadion

Ďolíček, Praha - Vršovice

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud