Jiří Vítek
30. listopadu 2018 • 23:25

Kometa čeká na buditele. Hvězdná dvojice může tým nakopnout k hattricku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chemie ze dvou mistrovských sezon je pryč, obměna kádru se na Kometě projevuje. Celkem nastoupilo v této sezoně v brněnském dresu sedm nových posil, z toho tři už jsou pryč. Po Václavu Karabáčkovi se tento týden rozloučil klub s Jurajem Mikušem a Lukášem Kašparem. Pozitivem je však blížící se příchod dvou hvězd.



I v předchozích dvou sezonách se některé tahy Kometě nepovedly, většina však byla úspěšná. Ondřej Němec a Martin Zaťovič tvoří jádro týmu, Jakub Krejčík si vysloužil další zahraniční angažmá, o přínosu Martina Erata   ani není třeba spekulovat.

Právě na něj se teď upínají zraky fanoušků Komety. Spolu s Tomášem Plekancem má nakopnout tým, který nyní v gólové produkci spoléhá na první útok, majitel a trenér Zábranský v rozhovoru pro klubový web avizoval, že dvojici hvězdných útočníků hodlá spojit do jednoho útoku.

Kometa již odepsala část nevydařených nákupů v této sezoně, pořád má ale relativně dost času poskládat dohromady úspěšný tým, K tomu ale potřebuje, aby jí vyšel tah se zmíněnou dvojicí. Pokud se s jejich příchodem střelecky probudí i hráči, kteří se dosud v útočném pásmu trápí, může jít do play off Kometa, kterou známe z předchozích let. Obměněná, ale opět silná.

SESTŘIH: Brno - Vítkovice 3:2. Kometa ve vzájemných duelech po osmé za sebou vyhrála
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud