Ladislav Vízek
10. ledna 2019 • 12:10

Stanciu umí, ale je to žoldák. Pásku si nezasloužil, komu ji teď dát?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozjela se nám bafuňářská liga. Přestupy vyplňují nezáživné období příprav. Nejzajímavější je to zase na Spartě. Po zoufalém podzimu musela něco udělat, ale k mému překvapení to není žádné terno.



Tomáš Rosický přivedl Švéda Karlssona, jehož u nás nikdo nezná. Na Spartě se vystřídal už celej svět, ale Švéd tam ještě nebyl. Dále dotáhli mladýho Haška, což ale není hráč, který by měl Letenské vytrhnout. Má pověst křehkého kluka. Někdo mu šlápne na nohu a on už brečí. Pětkrát za poločas se nechává za lajnou ošetřovat. Nicméně má sparťanské kořeny, takže proč ne.

Sparta čeká na Dočkala. S ním by nasytili fanoušky. Byl by to velmi dobrej krok. Posila s velkým P. Jasně, spekuloval jsem, zda by se snesl s Kangou, se Stanciem… Nakonec si myslím, že by to mohlo fungovat. V záloze by vedle sebe hrálo pět dobrejch fotbalistů, vyhovět by si museli.

Jsem zvědavej, jak to dopadne. Co vím, tak reprezentační kapitán má o návrat velkej zájem. No, a pak tady máme případ Stanciu. Jednoznačné je, že Sparta udělala dobře, že Rumuna neprodala pod cenou. On není vůbec špatnej. Je sice v některých ohledech zvláštní, ale kvalitu má. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud