Ladislav Vízek
4. května 2022 • 10:00

Šádek se choval jako vekslák. A slávistická agrese? Dělají klubu ostudu

Vstoupit do diskuse
13
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA |  Udělám tečku za šlágrem mezi Slavií a Plzní a už se k němu nebudu nikdy vracet, protože nechci. Jestli tohle měl být vrchol fotbalové sezony v Česku, tak všem aktérům vzkazuju: děkuju pěkně! Začnu „fotbalem“. Bylo jasné, že Slavia bude tlačit a Plzeň bránit. Po minulém vzájemném zápase jsem použil pojem prešovský beton, zase to bylo podobné. Viktorka pomalu nechtěla útočit, jen si na ofenzivu hrála. Drtivá většina normálních lidí musela fandit Slavii. Ta se aspoň snažila něco dopředu vymyslet, ale vůbec jí to nešlo. Byla to holomajzna.  



Říkám si, co bude Plzeň předvádět v pohárech? S touhle hrou ji každý vynese v zubech. Obzvlášť v případné kvalifikaci o Ligu mistrů. Upřímně říkám, že radši bych na prvním fleku viděl Slavii. V Evropě je adaptovaná, poháry hrát umí, člověk si pošmákne. Navíc velmi dobře hraje doma i venku.

Byť mám oba kluby rád, herní pojetí mají úplně odlišné. Plzeň prahne po titulu, hlavně z důvodu prodeje klubu. Přece jen Šádek bude snadněji vyjednávat s mistrovskou korunou. To ale neznamená, že se mu to podaří. Celý příběh se táhne,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud