Miroslav Koubek
30. října 2019 • 05:00

Pan Nenahraditelný. Jaký je teď rozdíl mezi Součkem a Busquetsem?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Očekávaný šlágr čtrnáctého kola mezi Plzní a Slavií máme za sebou. Ti, kdo věřili v krásný dechberoucí fotbalový zážitek, byli zklamáni. V podání české špičky jsme viděli vyhrocený duel, který byl více taktickou bitvou plnou soubojů, faulů a žlutých karet. Jak už to v podobných zápasech bývá, zvítězí většinou ten, kdo dá první gól. Tak tomu bylo i nyní v Plzni.



Zklamán může být i ten, kdo si přál větší vyrovnání stavu na horním pólu tabulky z důvodu zachování atraktivity. Devítibodový náskok vypadá jako jasná záležitost, titul pro sešívané. A to v tabulce pravdy vedou dokonce o úctyhodných patnáct bodů. Já si to však nemyslím. Nejsme ani zdaleka v půlce ligy, bodů je ve hře strašně moc a mnohé se ještě udá.

Ale k samotnému utkání. Byl jsem velmi zvědavý, jak se ve hře Slavie promítne enormní zatížení, které v týdnu podstoupila v nádherné bitvě s Barcelonou. A jak toho Plzeň, která pracuje v režimu komfortních týdnů v přípravě, využije. Bylo to na výkonu Slavie znát. Ne, že ne.

Jestli někde Viktoria propásla šanci na vítězství, tak to bylo v úvodu zápasu, kdy byla jednoznačně lepší, pohyblivější. Na Slavii správně nastoupila.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud