Radko Gudas
Premium
15. října 2018 • 12:46

Kovářova situace v NHL? Já s Vorasem bychom ho k nám brali, má na to

Autor: Radko Gudas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V předchozím týdnu jsme dostali osm gólů od San Jose a následně nasypali sedm Ottawě. Kuba Voráček si připsal pět bodů, já měl tři asistence. Něco takového se mi povedlo už v předminulé sezoně v Buffalu, takže už to je nějaký pátek. A ještě sezonu předtím jsem měl 2+2 v zápase s Columbusem. To je můj osobní rekord. Jak se dívám na situaci, ve které se ocitl Jan Kovář? Má na NHL? A proč si měl v zámoří vybrat jiný tým?



Některé výsledky byly divoké, nejen v našich zápasech. NHL dělá všechno, aby padalo víc branek, víc se útočí, taky gólmanům upravili výstroj. Mají mnohem menší vesty, což bude taky jeden z důvodů. Brankáři byli naučení na určité věci, teď jim to liga změnila. Musí si nějakou dobu zvykat.

Do sezony jdeme s tím, že chceme být lepší než minule. Postoupili jsme do play off, ale první kolo se nám moc nepovedlo.

Tentokrát bychom chtěli dojít dál. Myslím, že tak do dvou let bychom mohli mít tým schopný zaútočit na Stanley Cup. Budeme zkušenější, šance určitě je. Podle toho, koho jsme draftovali, by to mohlo přijít i dřív. Máme hodně mladých hráčů, ale kluci si rozumějí, pracují pro tým, chtějí se učit a já jsem tam taky od toho, abych jim v tom pomáhal. Všichni jsme na stejné vlně.

Klub taky představil nového maskota. No, zajímavý. Díky bohu ho moje děti ještě neviděly, na noční zápasy nechodí, protože spí, takže jsem zvědavý, až se s ním někde potkají. Možná se budou trošku bát. Aspoň je zase o čem mluvit, pro Philly to byl perfektní tah. Bavili jsme se, komu je Gritty nejvíc podobný. Voras tvrdil, že jemu. Těmi svými vousy možná jo, když si je nechá víc narůst. Ovšem nevím, jestli to dělali podle něj, zrzků máme v mužstvu víc. Giroux, Couturier, pár se jich tam najde. Jenom nejsou tak zarostlí jako Voras.

Gritty je od této sezony maskotem Philadelphia FlyersFoto AP Photo/Tom Mihalek

Každou sezonu vyskočí nějaký tým, na začátku téhle se rozjelo Toronto. Zatím. Podepsali Johna Tavarese, dalo se čekat, že půjdou nahoru. Ale že vyskočí až takhle, to zase ne. Někdo je určitě zastaví,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud